Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Reflekterende stjerner

38,95 DKK 32,95 DKK

Flotte Farver og Stjerne

Halsbånd i flotte farver med fine reflekterende  stjerner og fine detaljer – super smart og i flotte klare farver. Halbåndet er skånsom for kattens pels.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Kattehalsbånd  Reflekterende stjerner

Kattehalsbånd  Reflekterende stjerner og snap lås  – Reflekterende halsbånd med sikkerhedslås, der åbner sig hvis katten sidder fast i noget. Katte halsbåndet har en fin bjælde og det kan justeres ( max 30cm )  Med et katte halsbånd til frit løbende katte,  viser du ejerskab.  På den måde ser de mennesker din kat møder, at der er ejer til katten.  Derfor er det altid en god ide, at købe et katte halsbånd til fritgående kat. Det må gerne være reflekterende, sådan katten kan ses om dagen og i mørket. Uanset om du har kat der har chip eller en der er øremærket din kat, eller du ikke har.  så er det  vigtigt at have et halsbånd på den, når den færdes ude i naturen. Så giv din kat og dig selv sikkerhed ved at have et halsbånd på katten.

Kattehalsbånd eller kattesele til din kat – din tryghed

Har man en kat, som løber meget ude, vil der altid være en risiko for, at den kommer for langt væk hjemmefra. I disse tilfælde kan det være en god idé, at katten har et halsbånd. Herpå kan du skrive navn, adresse og telefonnummer, så andre kan hjælpe katten hjem, hvis den kommer for langt væk. Det kan være en stor tryghed, at katten har et halsbånd på. Man kan dermed bedre slappe af, da man blot bør stole på, at nogle nok skal hjælpe den hjem, hvis den bliver væk.

ID-tegn eller Kattetegn

Vi anbefaler, at du som katte ejer overvejer at købe et kattetegn til din kat. Kattetegn forøger dine chancer for at få din firbenede pels ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Hos jekas.dk har vi ID-tegn og katte tegn i høj kvalitet og til fornuftige penge. Du kan se vores udvalg Her. 

Team Jekas ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Har du spørgsmål til Vores team er du velkommen til at ringe til og eller du kan sende en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team jekas ved at #jekashundogkat eller du kan følge os på facebook eller Her. 

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Variantv2

, ,

FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reflekterende stjerner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0