Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Rejsetaske Joey

269,00 DKK

Luftig transpottaske  

Her er en dejlig transport taske i et trendy design og i høj kvalitet, med sans for de fede detaljer. Siderne er lavet af net og din kat eller hund kan få frisk luft Justerbar sele med kraftige karabinhager og to håndtag så den er nem at gå med. Foldes nemt sammen når den ikke bruges.

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): Bæretaske Joey Brun 375820-1 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Rejsetaske Joey –  Transport taske

Rejsetaske Joey – Brun  er en super fin Transporttaske og Bæretaske er både smart, rummelig og udstyret med flotte detaljer. Den har sort stof og udstyret med imiteret læder på bund, kanter og skulderstrop. Transporttaske, Rejsetaske og Bæretaske når din kat eller mindre hund skal med på tur.  Joey transporttaske og bæretaske er i en unik luksus kvalitet.

Den er  smart og rummelig og udstyret med flotte detaljer. Det lækre og flotte stof der i detaljer er udstyret med imiteret læder på bund,  kanter og skulderstrop. Giver et unik look a la fed HAY s stilen der er oppe i tidens trend. Perfekt til dig der elsker design og kvalitet. Dogmann rejsetaske Joey er en luftig og lækker bæretaske og rejsetaske til din hund eller kat

Joey Bæretaske i korte træk

 • Let og luftig bæretaske til kat eller  mindre hund
 • Op til vægt max 7  kg.
 • På siden er der refleks stribe, for synlighed i mørket
 • Mulighed for åbning i enden ved lynlås
 • Lomme med lynlås i den ene ende
 • Justerbare skulderstroppe inkl.
 • Bærehåndtag
 • Fast plade i bunden – gør rejsetaksen er stabil
 • Indvendig kort line ca 20 cm inkl. karabinhage
 • Kan let og ubesværet pakkes sammen – kan blive helt flad
 • Størrelse: L:49 x B:27 x H: 26 cm
 • Farve Brun eller Pink

Bæretaske og Transport taske

Rejsetaske, Transport taske og Bæretaske når du skal have din pels ven med på tur. Jekas.dk har et udvalg af Transporttasker, Rejsetasker og Bæretasker til ethvert formål.   Der findes mange forskellige design, farver og materialer, så kig en tur rundt på shoppen og du finder lige præcis. Den Transporttaske, Rejsetaske eller Bæretaske du ønsker dig til din pels ven.  En rejsetaske der har en perfekt pasform, når du skal bære din kat eller mindre hund er en fornøjelse at gå med. Din pels ven vil have mulighed for at god luftcirkulation og samtidig have et godt udsyn.  Her er en super praktisk, trendy og slidstærk rejsetaske i den fede HAY stil der let foldes sammen, når den ikke er i brug.

Spørgsmål til Team jekas?

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.3 kg
FarveBD

,

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

,

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rejsetaske Joey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0