Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Road Refresher Anti spild

249,95 DKK 199,95 DKK

Hunter  – Non spild 

Road Refresher hjemme,  når du er på farten med kæledyr, på camping eller bare på tur.   Ingen vand spil og du undgår at hunden slubre og leget med vandskålen – med op til 90%.

 

 

Beskrivelse

Road Refresher Anti spild – Hunter

Road Refresher Anti spild –  når du er på farten med din hund. Du har ingen vand spil af vand når du bruger denne og du undgår slubren med op til 90%.Velegnet til hjemmet til transport med bil, fly, båd eller til en tur i skoven. Hunters Road Refresher Anti spild forhindrer spild og reducerer slubren med op til 90%, design er specielt lavet sådan ører og skæg holdes væk fra vandet. Road Refresher kan fyldes med vand og derefter sikkert flyttes til bil, båd eller fly. Vil du se den i brug, så kan du se denne video . Mere sikkert bliver det ikke, uanset om du er hjemme, på tur, på cambing, i en båd eller i buret på udstilling. Ingen spil og ingen griseri af vand.

Foderskåle og tilbehør

I jagten på et godt katteliv går Jekas forrest. Find det absolut bedste til din kat her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker! Se vores udvalg til kat  Her
Madskåle & Foderunderlag og ikke mindst foderskåle  i et kæmpe udvalg hos din sparringspartner, når det kommer til et godt katteliv.

Team Jekas

Den er funktionel og praktisk for både hunde og katte samt ejere Du kan dele dine indkøb med Team på @jekashundogkat  Her eller du kan følge Team Jekas Her. Har du spørgsmål til Team jekas kan du ringe eller du kan sende en mail Her.

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Road Refresher Anti spild”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0