Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Samona Sky Hundemadras

Fra: 399,00 DKK

..Samona Sky Hundemadras – Den  er med vaskbar og aftagelig betræk. Den er både vand og smudsafvisende og perfekt til inden- og udendørs brug

Ryd

Beskrivelse

Samona Sky Hundemadras

Samona Sky Hundemadras skåner din hund mod træk og kulde. betrækket er nylon imitation, ligge område er med 4cm skumfyld. Samona Sky Hundemadras har en kant på 12-16cm med sikikone og skumfyld. Denne polstring gør  denne hundepude speciel formstabil, slidstærk , der virkelig er  lavet i høj kvalitet. Denne Hundepude er velegnet til inden- og udendørs brug, og den er fremstillet i EU. Har du en stor hund er det ofte en rigtig god ide at passe på hundens led. Hvis de ligger direkte på gulvet kan det skade deres led. Så en hundemadras, hundepude eller en hundeseng, vil være en rigtig god investering til din pelsven.

Alle hunde har brug for deres helt egen hyggeplads, på den måde har den et sted hvor den ved den skal sove og slappe af.  Mange hunde har også brug for at kunne trække sig når de bliver trætte, dette gør hunden ved at gå i sin kurv, seng eller på dens hundemadras.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Variantv2

, , ,

Vælg en variant

140x105cm, 120x95cm, 100x70cm, 80x60cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samona Sky Hundemadras”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0