Schweissline 10 meter

299,00 DKK

Schweissline er en føreline velegnet til sporarbejde, hundetræning, hvalpetræning og gåture. Med denne line får du nemt kontrol over din hund, og hunden vil stadigvæk have en vis frihed. Denne Schweissline er fra Profdog, som er et premiummærke. Det betyder, at du er sikret en god kvalitet, som vi hos Jekas.dk kan stå 100% inde for. Linen er 10 meter lang og kan fås i orange eller sort.

  • Egner sig perfekt til både amatør- og professionelt brug
Varenummer (SKU): 92-0020-O Kategori: Tags: , , , , , ,

Schweissline

Denne line er en føreline velegnet til sporarbejde, hundetræning, hvalpetræning og gåture. Med denne line får du nemt kontrol over din hund, og hunden vil stadigvæk have en vis frihed. Linen er lavet i et stærkt men blødt nylonmateriale og har en karbinhage. Det er super enkelt, og som navnet antyder, kan denne line sagtens benyttes af professionelle. Og du er ovenikøbet sikret en god kvalitet, da denne specifikke line er fra premiummærket Profdog. Hos Jekas.dk kan vi 100% stå inde for kvaliteten fra Profdog, og vi anbefaler samtlige af vores kunder at købe produkter fra dette mærke.

For at opsummere kort og godt; så kan vi om denne fantastiske Schweissline sige:

  • Mål: 10 meter og 2,5 centimeter bred
  • Stærk men blød nylon
  • Fås enten i orange eller sort
  • Af premiummærket Profdog
  • Egner sig perfekt til både amatør- og professionelt brug

 

Du kan også eventuelt tage et kig på, hvor navnet til linen er inspireret fra i denne video. Hvis du i stedet er på udkig efter en retriver line; så kig endelig på denne lækre læder retriverline.

Vi kan tilbyde mange forskellige produkter til hundetræningen. Vi har alverdens fantastiske ting til jægeren, der bare vil og skal have det bedste. Men vi har også til den almene hundetræning. Surf endelig rundt på vores webshop; du vil blive overrasket over, hvor meget vi kan tilbyde dig. Vi sidder naturligvis også altid klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Vægt 0.65 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schweissline 10 meter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen