Tilbud!
SHIKOBA Banana Leaf kradsetræSHIKOBA Banana Leaf kradsetræ

Shikoba Banana Leaf

999,95 DKK

Håndflettet Banan blade.

Der danner en kølig base når det er varmt og en lun base når det er koldt. bring Nature ind i stuen. Katte elsker at hygge, lege og sove i de naturlige tørrede banan blade.

 

 

 

 

Varenummer (SKU): NO63147-11-1 Kategori: Tags: , , , ,

Shikoba Banana Leaf Kradsetræ

Kradsetræ Shikoba Banana Leaf med flere etager og i Banana Leaf med lækre hylder med natur materiale og flet kurv og seng i Banan blade.  Shikoba Banana Leaf – Håndflettede Banan blade, danner en kølig base når det er varmt og en lun base når det er koldt. Naturen kommer ind i stuen og katte elsker banana leaf. Bring naturen ind i stuen og oplev glæden ved de naturlige materialer.

Mål: L: 50 x B:40 x Højde: 88 cm

Kradsetræ Dansk Brand

Kattens NO. 1 og Activecats er de førende danske producenter indenfor kradsetræ og kradsemiljø. Hos Jekashundogkat.dk har vi det fokus på, at kunder får det bedste af det bedste, der passer til deres behov. Vi har måske det største udvalg og den bedste knowhow. Vi tilpasser og skræddersyr til det behov, du og dine katte har. Jekashundgkat.dk for et godt katte-liv! Kradsetræ generelt  Kradsetræ generelt er fra Nobby, Pets, og Trixie. her har jekashundogkat.dk et udvalg, der nøje er udvalgt ud fra funktionalitet og kvalitet. Du kan se vores udvalg Her. 

Team Jekas er ved hånden

Har du spørgsmål til produkt eller hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller på mail Her.  Vidste du at du kan følge vores nyheder, events og messer ved at følge Team jekas Her.   Du kan dele dine indkøb med os ved at #jekashundogkat på Instagram Her. 

Vægt 14 kg
Dyregruppe

Kat

Funktion

Kradsetræ

Mærke

Nobby

Størrelse

L

Materialetype

Bananblade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shikoba Banana Leaf”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen