Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

75%

Silencer til Hundetegn

39,95 DKK 10,00 DKK

Silencer til Hundetegn Stor

Silencer støjdæmpende så du undgår ID tegnet rasler f.eks. hvid din hund er meget aktiv eller der er flere vedhæng i halsbåndet.

  • Materiale: Gummi
  • Findes kun i stor størrelse.

Vær opmærksom på at hundetegn er lovpligtigt fra at hunden er fire måneder gammel. Kattetegn er ikke lovpligtigt, men vi anbefaler naturligvis alle, som har udekatte, at anskaffe sig et.

Ryd

Beskrivelse

Silencer til Hundetegn Stor

Silencer til Hundetegn Stor er lavet til at få støj væk fra den en utålelig raslelyd, som hverken du eller dit kæledyr nyder at høre på.  Nogle hunde er meget senestive og her har du noget hvor du undgår støj, der kan genere din pels ven. Med dette produkt er du sikret, at hverken hundetegn eller katte tegn udleder irriterende raslelyde, som kan gøre kæledyret rastløs og skabe ubehag. Denne silencer er meget simpel at anvende. Den monteres på tegnet super let og uden kvaler af nogen art. Hvis du har spørgsmål, så kan du som altid kontakte os. Vi står altid klar til at være behjælpelige med vejledning om vores produkter. Vær opmærksom på at hundetegn er lovpligtig fra at hunden er fire måneder gammel.

  • Materiale: Gummi
  • Findes kun i stor størrelse.

Spørgsmål Kontakt os endelig

Kontakt os her og vi skræddersyer til dit ønske  – Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage.

 

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Vaelg-en-variant

, ,

Variantv2

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silencer til Hundetegn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0