Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Skræddersyet Europé væghængt

2.299,00 DKK

Skræddersyet kradsetræ  er udgået fra Kattens NO1.

ActiveCats har modellen i sort Olieret naturtræ og med elegante og enkle vægbeslag. Vi kan lave modellen med vinkel beslag se mere  i teksten eller kontakt os på telefon eller på mail Her 

 

Beskrivelse

Skræddersyet Europé væghængt

ActiveCats Skræddersyet Europé  væghængt. Dine kradsetræ væghængt luksus,  er et valg der giver frihed i dagligdagen og hvor du som ejer får lettere ved at gøre rent omkring og under dit kradsetræ. Er du ikke til plys? er det nu en oplagt  mulighed at vælge et kradsetræ med imiteret læder . Og se se lige hvor flot dette kradsetræ  er ( 3 år) efter det er kommet op. Ejeren Minou er vil  med Kattens NO1. Skræddersyet  kradsetræ. Vi har designet dette kradsetræ til  Minou og hendes kat  og mange andre på grund af det er væghængt og en del af dit interiør – se video

Minou ønskede  et eller andet der kunne gøre det lettere for hendes kat at komme ned fra toppen af kradsetræet. Det løste vi med et specielt designet klatre element,  der supplerende kradsetræet i design og look. Det skal siges dette element ikke er standard og derfor ikke en standard løsdel.

Team Jekas har skræddersyet dette kradsetræ i Nordic serien med moduler fra Kattens NO1.  Det er både Exclusive og pladsbesparende design i høj kvalitet til dig der elsker design og lækre materialer. Her er noget til dig de elsker flotte design møbler til dit hjem. Kattens NO1 Skræddersyet model By jekas.dk.  Vi kan også vise en anden variant af skræddersyet væghængt kradsetræ se her.  

ActiveCats Europé Væghængt kradsetræ – Bæredygtig

Kattens NO1 har ladet en del modeller udgå og No Limit serien der har de væghængte beslag er udgået. Derfor kan vi tilbyde at modellen laves med vinkel beslag, søjler og hylder fra ActiveCats. Det vil sige bestiller du denne model som der er med på billedet. vil det være væghængt som denne model Her.

Du kan se den inspiration i en gulv til loft model Her  den kan også laves som væghængt – det kan du se en inspirations model  hvor du kan se hvor enkel vægmonteringen ser ud   Her  v/ ønske om det – kontakt os

Der medfølger til Højde 150 cm

2 x  60 cm x Ø13 cm
1 x 30 cm x Ø 13 cm
2 x  Olieret Sikrings kit med søjle 30 cm x Ø13 cm, beslag og spænd bånd
1 x  Olieret Hylde m/pude og kant  Ø50 cm
1 x  Olieret fast hylde med pude  Ø50 cm
1 x  Gevind skrue
1 x  væg element  speciel lavet tilkøbes Her

Materialer:

  • Imiteret Læder let at tørre af
  • Olierede natur Hylder
  • Hylde med kant alves med blød kant
  • Billede af sort nanno er ikke opdateret farven kommer ( den er antrasit sort )

Vælger jeg Fast kant eller blød kant

Vi ved af erfaring at katte elsker at  katte er ligeså forskellige som vi mennesker. Derfor er det vigtig du tager stilling til hvordan din kat sover. Sover den med ryggen der hviler mod noget eller sover den med begge poter strakte og over kryds? Hvis katten sover med ryggen mod noget, er det en hylde med fast kant der er sagen og sover den med poterne strakte og over kryds vil det være hylden  med blød kant der er sagen.

Har du Spørgsmål? kontakt os

Team Jekas skræddersyr og tilpasser kradsetræer og væghængte  systemer. Vi er ekspert i at skræddersy og bygge væg hængte systemer i kradsetræer i god kvalitet. Ved ønske kan du kontakte os Her. Og vi vil blive glade hvis du vil dele dine indkøb med os ved at @Jekashundogkat på Instagram. Du kan yderligere finde inspiration ved at følge Team Jekas Her.

Yderligere information

Vægt 16 kg
HøjdeDB

150 cm, 190 cm

Variantv2

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skræddersyet Europé væghængt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0