klatrevæg Skræddersyet-væghængt-kradsetræ-Activecatsklatrevæg Skræddersyet-væghængt-kradsetræ-Activecats

Skræddersyet væg

(1 kundeanmeldelse)

2.995,50 DKK3.169,50 DKK

Skab et katte univers til din kat.

Her indeholder sættet 1 x  en væghængt hængehylde, 3 klatre søjler beslag, 1 klatretrin. her er det kun fantasien der sætter grænser. Vi hjælper med at skræddersy – kig ind og bliv inspireret.

 

Ryd

ActiveCats skræddersyet klatrevæg – katte univers

ActiveCats  skræddersyet klatrevæg  – katte univers  er oppe i tidens trend og absolut anvendelig i et hjem.  Hvor der er brug for pladsen på gulvet til  andet interiøret i hjemmet. Her er der leget med mulighederne og her er der taget højde for kundens ønsker og behov. Vi har i samråd med kunden,  fundet lige præcis den løsning der passede til kundens ønsker og behov. Det skal siges dette jo kun er en mulighed og at der er utallige andre måder at sætte modulerne sammen på. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede, så er du blevet inspireret. Kontakt os på tlf. Det er nemlig vigtigt for at vi kan få alle ønsker med og for at vi kan vejlede og skræddersy til eventuelle ønsker og behov. Vi kan også vise dig denne mulighed, i ActiveCats klatrevæg skræddersyet kradsetræ fra jekas.dk.

ActivCats klatrevæg katte univers  medfølger der.

  • 3 x  single post med skruer
  • 1 x  Hængehylde Ø 45 cm med vinkel beslag og skrue
  • 2 x Cat-A-stair trin ( 2 x 30 cm x Ø13 cm søjler m/beslag ) med skrue
  • Bemærk ønsker du hængehylde med læder betræk – kontakt os

OBS: Vægtype køb ( skruer/rav klods ) til katte univers: Undesøg hvilken type væg du har og køb de skruer og rav klods der passer til den type væg du har. Er det beton, mursten eller gips. Det er vigtigt du har de rette skruer til monteringen på din væg.

Tekstiler du kan vælge

  • Korthårs Plys :  Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  • Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:              Lys, Grå, Sort  ( kontakt os ved bestilling i læder )

Vil du skræddersy dit eget katte univers:

Vi står som altid klar til rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – så tag et kig her. God fornøjelse på siden! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Vi bliver glade hvis du deler  dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 20 kg
Søjletype

Natur Sisal, Sort Sisal

Stof

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Navey Blue Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Dyregruppe

Kat

Mærke

ActiveCats

Størrelse

L

1 anmeldelse af Skræddersyet væg

  1. Chrisine Haslund

    Det er mine katte på billedet. Jeg har haft det lidt over et år nu og mine katte er så glade for det. Det er det bedste køb jeg nogensinde har lavet til dem.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen