Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Skulptur Dog Angel et varigt minde

295,00 DKK

En smuk fra Happy House.

Skulptur Angel med engle vinger giver en værdig afsked til dit pels barn.

 

 

 

Beskrivelse

Skulptur Dog Angel – et varigt minde

Skulptur Dog Angel et varigt minde med en smuk Mindesten – hund med engle vinger når du vil ære og du vil pynte graven, lige der hvor du har begravet din bedste ven. Du kan også have denne flotte skulptur tila t stå på en reol. Der ved siden af kan du have en af de smukke billedrammer i hjerte eller med engle vinger. En smuk fra Happy House, Skulptur Angel med engle vinger giver en værdig afsked til dit pels barn. Du kan se en lille video med et udvalg Her.

Her er der tale om en Skulptur Dog Engel – En smuk og detaljeret hund med engel vinger i rå beton  look natur eller grå. Begge er lige flotte og fremstår i det rå look. Hvis man ønsker det rå look på en minde skulptur.

  • Farve: Beige eller Grå
  • Mål: 19 x 16 x 36,5 cm Beige
  • Mål: 15 x 11 x 23 cm Grå
  • Polyresin: Beton-look

Billed-ramme og Minderamme.

Billed-ramme Hjerte Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr og et af dine pels børn er følelsesladet , og det efterlader et stor savn og en dyb sorg.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit foto af din kat,  giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted – hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Billed-ramme er en  mindekollektion, der er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.  At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.

Giv din hund et værdig farvel.

Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her. 

Yderligere information

Vægt 1 kg
FarveBD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skulptur Dog Angel et varigt minde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0