Aktivitetslegetøj - Slange Godbidsgemmer - sjovt - populær
Slange GodbidsgemmerSlange Godbidsgemmer

Slange Godbidsgemmer

89,00 kr.

Slange Godbidsgemmer

Familiehunden Izomi syntes den er både fed og sjov, En nyhed  der giver timers leg og aktivitet til hunde

Slange Godbidsgemmer

Slange Snack Snack er en Sjovslange godbidsgemmer, cool og super fed  nyhed – godbids slange der gemmer godbidderne eller tørkosten inde i bugen på slangen. Her er en Godbids slange hvor du kan vælge forskellige størrelser i godbidder  eller i tørkost. Din hund har brug for mental og dysisk træning. Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på.

Trixie Snack Snake kan bruges både med flydende paté og hårde godbidder. Super sjov godbids gemmer når du skal aktiverer din hund eller din hvalp skal socialisering igennem leg med andre hvalpe.

Langs med slangens underside er der en lang slids, hvor du kan gemme  våd kost eller godbidder.  Her er er rigtig sjov og god aktivering til din hund, hvor den ligesom Izomi vil arbejde på at få gufferne ud. Der er piv i hovedet af slangen . Har du lyst til at se vores udvalg i aktiveringslegetøj til hund.

IQ en af vores Test piloter elsker sin Snake snack godbids gemmer. Hun kommer trofast og aflevere slangen når den er tom. Men der går meget tid med at få godbidder ud af slangen. Så herfra kan team jekas kun sige den er et Hit.

  • Længde: 42 cm
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)
  • Bliv inspireret se en video om Godbidsgemmer her
  • Se en snoet godbidsgemmer

 

Vægt 0,75 kg
Dyregruppe

Hund

Farve

Grøn

Mærke

Trixie

Funktion

Hundelegetøj, Slow feeder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen