Sløjfe med Glitter - hårpynt | vovse sløjfer
Sløjfe med Glitter - hårpynt | vovse sløjfer
Sløjfe med Glitter - hårpynt | vovse sløjfer

SLØJFE MED GLITTER

20,00 DKK

En populær  serie af Sløjfer med fine og unikke detaljer, der kan fås med  i flere varianter og det er med eller uden glimmer. Denne serie af sløjfer er lavet med fine clips, der ikke hænger fast i dyrets pels.

Ryd
Varenummer (SKU): 401659815227-1 Kategori: Tags: , , ,

SLØJFE MED GLITTER

Sløjfe med Glitter er hårpynt til pels venner.

Sløjfe med Glitter eller uden glitter er smukt hårpynt til de langhårede hunde.  En populær  serie af Sløjfer med fine og unikke detaljer, der kan fås med  i flere varianter og det er med eller uden glimmer. Denne serie af vovse sløjfer er lavet med fine clips, der ikke hænger fast i dyrets pels.

Hårpynt hvor både er tænkt på detaljer og de lækreste materialer. Gør at det hele  går op i et flot og unik sløjfe. Bag på de enkelte sløjfer og hårpynt, er der en clips der er betrukket med beskyttende bånd. Således den lange pels er beskyttet.

Team jekas anbefaler denne serie af vovse sløjfer til hunde med lang pels.

Vovse Sløjfer til hverdag og til fest.

Vi elsker alle at pynte os og være klar når der skal være fest. Er du en af dem der elsker din hund kan være en del af festen. Det kan du ved at give den en lille fin sløjfe på.  Det er en lille og gedin sløjfe og de små og mellemstore hunde racer med lang pels, er lige præcis velegnet til at være denne type sløjfer.

Team Jekas

Har du spørgsmål til os er du hjertelig velkommen til at kontakte os på tlf eller ved at sende en mail til os Her .
Vidste du at du kan følge os på Facebook Her. Du kan også vælge at følge os Her hvor du også har mulighed for at dele dine indkøb med Team jekas ved at #jekashundogkat.

Vægt 0.2 kg
Farve

Aløjfe grøn med pink, Blomst Pink, Fjerbold Pink, Hjerte Pink Glitter, Krone Pink Glitter, Kronesølv/grå dusk, Lysegrå, OrangeBlomst med grøn clips, Sløjfe grå med gul, Stjerne med multi farvet glitter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLØJFE MED GLITTER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen