Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Smart Dog Dual

169,95 DKK

En patenteret line

Smart Dog Dual er en ekstra line som du klikker på den oprindelige flex line, når du går med to hunde, og giver fuld frihed for to hunde og føreren.

 

Ryd

Beskrivelse

Smart Dog Dual – gå tur med to hunde

Smart Dog Dual giver mulighed for at begge hunde kan bevæge sig uafhængigt af hinanden, og sidder altså ikke sammen som ved andre dobbeltsnore på markedet. Smart Dog Dual er en ekstra line som du klikker på den oprindelige flex line, når du går med to hunde, og giver fuld frihed for to hunde og føreren. Du kender det på tur med to hunde, de suser ind og ud og der går kludder i liner.

Her kan du sætte Smart dog Diual linen på en almindelig flexiline, uanset om det er bånd eller snor. Duet er let og du kan nu færdes frit med begge dine hunde. Det giver en frihed og en bevægelighed for både hunde og deres ejer.

Smart Dog Dual giver mulighed for to hunde

Dog Dual er en ekstra line som du klikker på den oprindelige flex line når du går med to hunde, og giver fuld frihed for to hunde og føreren. Den ene hund snuser, den anden går videre osv.Denne patenterede line er intet mindre end genial for folk med to hunde op til og den findes i to varianter, en til  flexi line med snor og en til bånd.

Nogle vælger et koppel at sætte på en flexiline, men det giver ikke frihed og bevægelighed på grund af den korte rækkevidde et koppel har. Med en Dog Dual er der større bevægelighed og dermed mere frihed.

Hvordan gør du? Du tager din flexi line og klikker  Dog Dual på linen. På den måde kan du gå frit gå tur med dine hunde. Alt imens du har en hånd fri  og du undgår snorene filtres ind i hinanden.
Bemærk venligst, at vægten af ​​ hunde ikke må overstige, Flexi linens max. kapacitet, og vi anbefaler, at den primært bliver brugt til mindre hunde max. 12 kg pr.  hund

Team Jekas

Har du spørgsmål kan du ringe til os eller du kan kontakte os her.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
Variant

Bånd, Snor

Variantv2

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smart Dog Dual”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0