smartyKat-twirly-top-elektronisk kattelegetøjsmartyKat-twirly-top-elektronisk kattelegetøj

SmartyKat Twirly Top

119,00 DKK

Fart og Spænding

Aktiverings legetøj der er elektronisk. SmartyKat elektronisk kattelegetøj og aktiverings-legetøj drejer rundt og bevæger sig uden et mønster. Dette katte legetøj driver din kat vild med sine uberegnelige roterende bevægelser.

Ryd

SmartyKat Twirly Top kattelegetøj  

SmartyKat Twirly Top kattelegetøj og aktiverings legetøj der er elektronisk. SmartyKat elektronisk legetøj og aktiverings-legetøj drejer rundt og bevæger sig uden et mønster. Dette katte legetøj driver din kat vild med sine uberegnelige roterende bevægelser. Katte bliver fascineret af de uberegnelige roterende bevægelser  og raslende bånd driver katte vilde. De vil fange den og de vil jage den  til de bliver trætte.

  • Farver: Orange, Lilla
  • Inkluciv  batterier

SmartyKat Twirly Top kan anvendes både på gulv og gulvtæppe, det betyder ikke noget for de roterende bevægelser. Twirly top fås i ass. farver lilla og gul. Derfor bestiller du flere kan vi ikke garantere at du få alle i samme farve. Vi gør vores bedste for at opfylde ønsker. Vil du se mere legetøj til katte kan du følge med her. 

Hvorfor skal du give din kat have en bevægelig bold?

Alle killinger og voksne katte elsker en bold og bevæger bolden sig er det bare 100% sikkert. Så går den vilde jagt og de er henrykt for deres legetøj. Her får de motion, leg og deres sanser er 100 % aktiveret og det giver bare en kat der trives. Så se med her og vurder om ikke team Jekas har ret, Twirly Top elektronisk aktiverings legetøj  til kat. Er ganske enkelt bare er et hit og kan også blive et hit hos din kat, se med Her og  her er en anden sjov video du kan se med Her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas på Instagram @jekashundogkat lige Her. 
Du kan ogås følge Team jekas på Facebook her. 

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.340 kg
Farve

Gul, Lilla

Dyregruppe

Kat

Funktion

Legetøj

Mærke

SmartyKat

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SmartyKat Twirly Top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen