Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Snack Slange Godbidgemmer

79,00 DKK

Sjov Aktivitetslegetøj 

Snack Slange Godbidsgemmer Snoet Aktivitetslegetøj er sjov Hundelegetøj  til hunde.

 

Beskrivelse

Snack Slange Godbidsgemmer Snoet Aktivitetslegetøj

Snack Slange Godbidsgemmer Snoet Aktivitetslegetøj er sjov Hundelegetøj  til hunde. Her er aktivitetslegetøj og Hundelgetøj i en sjov Godbids slange, hvor du kan vælge forskellige størrelser i godbidder  eller i tørkost.

Snack Slange Godbidgemmer Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. Trixie Snack Snake kan bruges både med flydende paté, vådfoder og godbidder. Super sjov godbids gemmer når du skal aktiverer din hund eller din hvalp skal socialisering igennem leg med andre hvalpe.

Snack Slange godbidsgemmer snoet  aktivitetslegetøj cool og super fed  nyhed – godbids slange der gemmer godbidderne eller tørkosten inde i bugen på slangen.Din hund har brug for at blive aktveret og for at undgå at kede sig. På undersiden af Snack Slange Godbidsgemmer der er snoet er der en slids og i denne slids kommes godbidder, pasta og i sommervarmen kan den kommes i fryseren.

På den måde vil den have en kølede effekt. Her er der et aktivitetslegetøj til alle hunde, der ganske enkelt kan bruges på mere end en måde. Den fulde længde snoede er det 33 cm.

Når din hund bider i slangens hoved piber den og dette giver ekstra aktivering og det bliver et hundelegetøj der giver timevis af sjov leg.
Vores familie hunde har stor glæde at vi kommer vådfoder i og fryser det, og når det er semi frosset, så tager vi den op af fryseren. Derved skal der arbejdes mere ihærdigt for at få vådfoderet ud af slangen.

Den snoede aktivitetslegetøj er en godbids slange henvender sig til mini og små hunde racer.

  • Længde: 33 cm snoet slange
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi
  • Bliv inspireret af en snoet Godbidsgemmer  Her
  • Se en anden vaiant af Godbidsgemmer på 42 cm ved at kigge Her.

Har du spørgsmål til Team jekas

Er du altid velkommen til at kontakte Jekas Hund & kat på telefon eller på mail Her . Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Vidste du at du kan følge Team Jekas på både Facebook og Instagram?

 

Yderligere information

Vægt 0.75 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snack Slange Godbidgemmer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0