Godbidsgemmer - Snack Slange - Til Guffer - Jekas Billigst
Snack-Slange-godbidsgemmer-snoet- hundelegetøj aktivitetslegetøj-til-hundeSnack-Slange-godbidsgemmer-snoet- hundelegetøj aktivitetslegetøj-til-hunde

Snack Godbidgemmer

59,95 kr.

Sjov Aktivitetslegetøj 

  • Godbids gemmer
  • Snoet Aktivitetslegetøj er sjov
  • Giftfri termoplastisk gummi
Varenummer (SKU): TX34950 Kategorier: , , Tag:

Snack Slange Godbidsgemmer

Snack Slange Godbidsgemmer Snoet Aktivitetslegetøj er sjov Hundelegetøj  til hunde. Her er aktivitetslegetøj og Hundelegetøj i en sjov Godbids slange, hvor du kan vælge forskellige størrelser i godbidder  eller i tørkost. Snack Slange Godbidgemmer Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. Trixie Snack Snake kan bruges både med flydende paté, vådfoder og godbidder. Super sjov godbids gemmer når du skal aktiverer din hund eller din hvalp skal socialisering gennem leg med andre hvalpe.

Snack Slange godbidsgemmer snoet  aktivitetslegetøj cool og super fed  nyhed – godbids slange der gemmer godbidderne eller tørkosten inde i bugen på slangen.Din hund har brug for at blive aktveret og for at undgå at kede sig. På undersiden af Snack Slange Godbids gemmer der er snoet er der en slids og i denne slids kommes godbidder, pasta og i sommervarmen kan den kommes i fryseren.

Snack Slange Godbidsgemmer – Snoet Aktivitetslegetøj

På den måde vil den have en kølede effekt. Her er der et aktivitetslegetøj til alle hunde, der ganske enkelt kan bruges på mere end en måde. Den fulde længde snoede er det 33 cm.

Når din hund bider i slangens hoved piber den og dette giver ekstra aktivering og det bliver et hundelegetøj der giver timevis af sjov leg.
Vores familie hunde har stor glæde at vi kommer vådfoder i og fryser det, og når det er semi frosset, så tager vi den op af fryseren. Derved skal der arbejdes mere ihærdigt for at få vådfoderet ud af slangen.

Den snoede aktivitetslegetøj er en godbids slange der henvender sig til mini og små hunde racer.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,4 kg
Dyregruppe

Hund

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen