Loftsøjle-activecats.
ActiveCats-søjler-løsdele-reservedele.jpg
Loftsøjle-activecats.

ActiveCats Søjler

198,45 DKK408,45 DKK

Dansk design og Dansk produceret.

Her er der kælet for alle detaljer og alt er lavet i naturvenlige materialer med tanke på miljøet og der er tænkt bæredygtig. Ingen plastik rene produkter l Danmark.

 

Ryd

ActiveCats Søjler – Løsdele og Reservedele

ActiveCats Søjler Løsdele og Reservedele til dit kradsetræ og kradsetræer generalt. Her er det  100 % Dansk Design og Dansk produceret.ActiveCats tænker bæredygtighed ind i alle dele af deres produktion. Alle matreialer er produceret i Danmark. Her er ingen leverandører uden for Europa, hvilket kun der fantastisk.

Løsdele og reservedele uanset hvilke det drejer sig om. Er der kælet for alle detaljer og alt er lavet i naturvenlige materialer med tanke på miljøet. Her er der ikke brugt plastic på søjlerne, der er naturtræ i afslutningerne og samtidigt er der ikke limet for at lukke søjlen, der er overlokket.

Her kan katte  ikke kan få fat i en ende af søjlerne og rygge tråde ud. Her har du mulighed for at kunne gøre brug at Activecats søjler der kan leveres med Natur Sisal eller med Sort Sisal. Hos Jekas.dk er vi glade for produktet og vi ved at her er der virkelig tale om kvalitet og ikke alt er produceret i Danmark.

Det er smart og nytænkende og i tidens trend hvor alt skal passe til boligens interiør.

Løsdele og Reservedele

Når du køber et kradsetræ fra Activecats kan du regne med det holder længe, men som alt der bruges bliver dele af kradsetræret mere slidt end andre dele. Derfor er det så smart at her kan du tilkøbe løsdele og reservedele, når du har brug for at forny, udbygge eller ombygge dit eksisterende kradsetræ.

Husk kvalitet betaler sig i længden og regner du det ud pr år – pr da så kan vi roligt sige, du kommer ikke af med mere en 0,25 -1.00 om dagen. Fordi holdbarheden er så god og vi ved det af erfaring, da vi bruger disse søjler til vores familie katte. Se mere i Løsdele og Reservedele til at udbygge, ombygge og tilføje nyde løsdele og reservedel til dit kradsetræ.

 

Team jekas

Har du spørgsmål kan du altid ringe til os eller sende en mail til os Her. 

Vægt 2 kg
Højde

15 x Ø13cm, 30 x Ø13cm, 40 x Ø13 cm, 40 x Ø13cm Loftsøjle, 50 x Ø13cm, 60 x Ø13cm, 80 x Ø10cm, 80x13cm

Farve

Natur, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ActiveCats Søjler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen