Speedy Mouse

39,00 DKK

Fart og spænding

Speedy Mouse er et katte-legetøj på 9 cm og med fart på. Den lille mus trækkes tilbage og når du giver slip. Vil Speedy Mouse katte-legetøj og aktiverings legetøj, løbe hen af gulvet og din kat vil forsøge at fange den hurtige mus.

 

Ryd

Speedy Mouse Kattelegetøj

Speedy Mouse Kattelegetøj Speedy Mouse er et kattelegetøj på 9 cm og med fart på. Den lille mus trækkes tilbage og når du giver slip. Vil Speedy Mouse kattelegetøj og aktiveringslegetøj, løbe hen af gulvet og din kat vil forsøge at fange den hurtige mus.

En kunstig mus med eller uden  catnip, baldrian eller catnip-urt kan være med til at animere og stimulere din kats naturlige jagtinstinkt.  Det er en god og naturlige måde at din kat for motioneret på. Og samtidigt får den stimuleret jagt instinktet på. Uanset om det er catnip eller det er Baldrian urt. Var din kat i den frie natur natur ville den fange levende mus og de løber rundt og er hurtige. Derfor er det vigtigt for indekatte at få lov til at bruge det naturlige jagtinstinkt.

Hvorfor er det katte elsker at leg med mus ?

Det er en vigtig del af en kats udvikling,  når den bliver holdt  som indekat. Med et aktiveringslegetøj Speedy Mus får  motiveret og simuleret jagt instinktet dagligt. Hos jekas.dk har vi et stort udvalg af kunstige mus i adskillige farver og design. Her er der noget til en hver kat uanset om det er  indekat eller udekat. Uanset om det  Catnip, Baldrian eller Baldrianurt er det et his hos din kat.

Speedy mouse i korte træk

  • Kommer i ass. farver
  • mål: 9 cm
  • Ved bestilling af flere i samme farve,  kan det forekomme alle ikke kan leveres i den ønskede farve.

Team jekas

Har du spørgsmål kan du kontakte Team Jekas Her.  Du kan følge os på Instagram Her. Har du lyst til at dele dine indkøb med os kan du gøre det her #jekashundogkat

Vægt 0.3 kg
Farve

Blå, Neon Grøn, Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Speedy Mouse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen