Starmark DuraFoam Fetch Ball

89,00 DKK99,00 DKK

Starmark Aktivitetslegetøj 

Treat Pickle Pocket er Aktivitetsbold og Godbidsbold fra det kendte brand Starmark, der altid viser sig at være holdbar og slidstærk. Der er hele tre dybe riller fordelt på alle sider af aktivitetsbolden, og her kan du komme godbidder eller snack i.

 

Ryd

Starmark DuraFoam Fetch Ball – Aktivitetsbold til Hund – Hundelegetøj

Starmark DuraFoam Fetch Bal er Aktivitetsbold og Godbidsbold fra det kendte brand Starmark, der altid viser sig at være holdbar og slidstærk. Du kan Kast og riv og rusk leg og du  undgår kedsomhed. Bolden er lavet i patenteret skum og er ekstra holdbart. Her er en udgave der er hul ignnem og et tov der er perfekt til sjov leg. Den kan kastes langt væk og det kan hentes af legsyge hunde. Tovet er perfekt når du vil holde i bolden og generhverve bolden.

Starmark DuraFoam Fetch Ball – Aktivitetsbold – Sjov legetid

Starmark DuraFoam Fetch Ball sjov legetid til legesyge hunde. Starmakr er kendt for den gode kvalitet i Hundelgetøj – sjov leg og riv og rusk leg. Denne bold fra Starmark kan flyde på vandet og den giver sjov legetid i svømmehallen eller på stranden. Vil du kaste den langt væk, kan du med fordel bruge chuckits launcer til large bolde. DuralFoam fetch Ball giver Sjov legetid og sjov kvalitets tid med hunde. Denne bold er velegnet til hvalpe og unghunde, matrialet er super blødt og forårsager ingen skader på hvalpe eller unghunds mund. Her er farven gul og den er synlig langt væk uanset hvor den kastes henne. Det gør bolden let at få øje på og er det ved havet bliver den ikke væk fordi den ses langt væk.

  • Medium 65 mm
  • Large 90 mm

Starmark DuraFoam Fetch Ball

  • Anbefales til Hvalpe og Unghunde
  • DuraFoam er ikke en Tyggebold ( vi anbefaler du afbryder hundens destruktive adfærd)
  • DuraFoam  ridser ikke
  • DuaFoam støjer ikke på hårde gulve
  • Se video med Starmark Swing  Fling Ball  Her

Har du spørgsmål til Team jekas

Er du altid velkommen til at kontakte Jekas Hund & kat på telefon eller på mail Her.  Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Vidste du at du kan følge Team Jekas på både Facebook og Instagram

Vægt 0.75 kg
Vælg en variant

M, L

Mærke

Starmark

Dyr

Hund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Starmark DuraFoam Fetch Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen