Starsnack 70-200g

25,00 DKK50,00 DKK

..Køb 3 og betal for 2!

Nobby StarSnack er fantastisk som godbid eller belønning til en del af den daglige kost. Køb 3 poser og få den 3. pose gratis!

Godbidderne har forskellige former og smagsvarianter for at kunne give din hund en god og varieret smagsoplevelse.

Ryd
Varenummer (SKU): nob69724 Kategorier: , , Tags: , , ,
Starsnack fra Nobby

Du kan vælge mellem adskillige varianter. Hvis du ønsker at få informationer om indholdet i en specifik variant, kan du med fordel kontakte os via mail. Så vil vi svare hurtigst muligt og give dig alle de informationer, som du har brug for.

Starsnack er et brand udbudt af Nobby, som er et firma med masser af erfaring inden for netop kæledyr. Faktisk både hunde, katte, fugle og mere! Det er en ældre virksomhed, der har samlet en masse erfaring og har i en lang årrække serviceret adskillige virksomheder verden over med fantastiske godbidder og andre produkter til kæledyr. Nobby er et brand, som vi har haft i vores sortiment meget længe, da Jekas.dk kan stå inde for den gode kvalitet, som man er sikret hver gang!

Vægt 0.2 kg
Starsnack

Barbecue, Chicken Carrot, Chicken Filet, Chicken Pasta, Chicken Sandwich, Chicken Strips, Choco, DuoBones Game&Chicken, DuoBones Lamb&Rice, Heart Mix, Kallun, Meat Mix, Mini Bones Mix, Mix Drop, Party Mix, Rolls, Salmon, Sport Mix, Training Mix, Yoghurt

Antal

1stk, 3stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Starsnack 70-200g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen