Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Stick GiGwi m. Gyldne Fjer

56,00 DKK

Stick Kattelegetøj 

Stick med  nordamerikansk katte mynte der er presset i stick og med flotte natur fjer.

 

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Stick GiGwi m. fjer

Stick GiGwi med Naturlige fjer og stærk nordamerikansk kattemynte der er presset i stick og med store og flotte naturlige fjer. Stick GiGwi kattelegetøj med naturlige fjer.
Her er en virkelig  fantastisk kombination af stærk nordamerikansk kattemynte og fjer. Katten animeres og vil gerne lege med den.

  • Tuv teste
  • Holdbar og stærk
  • Stick er også elsket når fjerene er væk
  • Mål: 2 x 2 x 19 cm

Vi kan klart anbefale legetøj fra JW der er tænkt over alle detaljer, kvalitet og funktionalitet, her får du virkelig slidstærk kattelegetøj. Der kan holde i lang tid og hvor din kat bliver animeret til at ville lege, jage og fange legetøjet. Katte elsker bolde og de elsker når det er let og kan bevæge sig ved at der bliver puffet til det. Katte elsker fjer på grund af de er bevægelige og levende. Når en bold og fjer er sat sammen i et stykke legetøj til kat. Bliver det ikke bedre og din kat vil elske at kunne lege, jage og fange den sjove JW Feather Ball rundt i stuen.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stick GiGwi m. Gyldne Fjer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0