Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Stor Glaskrukke med katte

351,50 DKK 299,00 DKK

En super elegant glaskrukke!

Stor Glaskrukke med Kærestepar På toppen sidder Romeo og Julie og er ny forelskede og elegant pynter godbids krukken.

 

Beskrivelse

Stor Glaskrukke med Katte

Stor Glaskrukke med katte på toppen af denne opbevarings krukke. Romeo og Julie danner et sødt  kærestepar der elegant pynter toppen af den flotte godbids krukke. Opbevarings krukken er fra Happy House og som altid når Happy House er med er der tænkt på alt i detaljer, funktion og design. En fed krukke til godbidder og en god opbevaring af godbidder, så de holder sig friske og lækre.

På toppen sidder to elegante og glossy hvide Romeo og Julie der elegant og nøje vogter over krukken med godbidder. En rigtig fin beholder til fx. godbidder. Den er 100% lufttæt, så de holdes friske! Alle katteejere bruger godbidder eller foder, derfor er det nødvendigt med en super cool opbevarings krukke

  • Mål: 17,5 x 17,5 x 3,5 cm
  • Glossy Hvid Katte på toppen
  • Stor riflet Glas Krukke
  • 100%  lufttæt

Happy-House er storleverandør af de diverse fantastiske varer. Vi har et stort udvalg af andre flotte interiørvarer af samme kvalitet. Vi har både figurer, lamper, måtter og andre interessante varer. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Happy House og deres Interiør er HAY stil i den trend der er oppe i tiden. Se blot i vores interiør-kategori. Har du spørgsmål til produktet er du velkommen til at kontakte os Her.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor Glaskrukke med katte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0