Tægefjerner med metal fjeder

29,00 DKK

..Tægefjerner til de blodsugende parasitter der angriber såvel mennesker som dyr.

Tægefjerner  her er en af de gode slags, den er let  at betjene og den fylder ikke meget i lommen.  Tægefjerner sørger for en nem og effektiv fjernelse af de generende plageånder og du kan undgå den farlige påvirkning en flåt kan have.

Tægefjerner med metal fjeder

Tægefjerner til de blodsugende parasitter der angriber såvel mennesker som dyr. Denne Tæge og flåt fjerner er en af de gode slags, den er let  at betjene og den fylder ikke meget i lommen.

Tægefjerner er enkel at bruge og kan anvendes på mennesker, hunde, katte og heste. Tæge fjerner er en god ting at have ved hånden, hvis du ofte er  ude i naturen. Og  færdes  i områder med mulighed for at en flåt eller tæger  sætter sig  dig på  og din kat, hund eller hest . Så er Tæge og flåt fjerner god ting at have ved hånden.  Tæge og flåt fjernet sørger for en nem og effektiv fjernelse af de generende plageånder og du kan undgå den farlige påvirkning en flåt kan have.

Tæger og flåter kan ofte forveksles , men der er forskel. Tæger har 6 ben og er stort set harmløse, mens flåter har 8 ben og ligner små edderkopper. Flåten lever af at suge blod fra større dyr, men kan også sætte sig på mennesker eller kæledyr. Hvis du færdes meget i skov og naturområder kan du risikere at blive bidt af flåten. Det er vigtigt at fjerne den med det samme fordi du kan være så uheldig at få Borrhelia eller TBE fra dens bid. Men fjerner du hele flåten hurtigt og uden at presse den mindsker du risikoen for de alvorlige gene

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tægefjerner med metal fjeder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen