Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Tang Bolcher 3,5 kg

389,00 DKK

Islandsk Tang Bolcher til Hesten  er et 100 % naturligt  fodertilskud.  Igennem utallige generationer igennem tiden, har tang været brugt som føde både til dyr og mennesker. Islandsk Tang fra Gullsteinn er naturlig og meget rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer og samtidig er det rigt på omega 3 og 6 fedtsyrer.

Varenummer (SKU): tangbolcher Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Tang Bolcher 3,5 kg til Hesten

Islandsk Tang Bolcher til Hesten  er et 100 % naturligt  fodertilskud.  Hesten trives godt på naturens naturlige vitaminer og mineraler et dagligt  tilskud til Hesten. Køb islandsk tang når kun det bedste er godt nok og bliver til et must have tilskud.  Igennem utallige generationer igennem tiden, har tang været brugt som føde både til dyr og mennesker. Islandsk Tang fra Gullsteinn er naturlig og meget rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer og samtidig er det rigt på omega 3 og 6 fedtsyrer. Du kan se vores tanggranulat ved at se nærmere her. 

Gullsteinn  Islandsk Tangbolcher

Er et 100 %  naturligt tilskudsfoder der skaber, den nødvendige basis for udnyttelsen af alle de gode naturlige og gode stoffer der er i produktet. De forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper”hinanden. Derfor er Islandsk Tang fantastisk til at skabe den rette balance. Sådan at  dyret kan udnytte alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i dens foder (kvalitets stråfoder).  kan selv omdanne dens foder til de vitaminer og mineraler den har behov for hvis den har de rette betingelser.

Tang er et godt tilskudsoder , køb det når kun det bedste er godt nok til din Hest, Hund og Kat.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte os Her.
Du er velkommen til at følge os på Instagram Her.

Yderligere information

Vægt 3.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tang Bolcher 3,5 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0