Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Tang Granulat 1,5 kg

269,00 DKK

Gullsteinn 

Islandsk Tang er fra moder natur i høj grad rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer og derudover er det rigt på omega 3 og Omega 6 fedtsyrer.

 

Varenummer (SKU): tanggranulat 2,5 kg Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Tang Granulat 1,5 kg til dyr –  Islandsk Gullsteinn

Tang granulat 1,5 kg Islandsk Gullsteinn er et brugt tilskudsfoder til kæledyr.  Dyrene kan som vi mennesker få stor glæde og gavn af naturlige og berigende produkter. Her er det den Islandske Tang fra Gullstein, et af mest solgte fodertilskud til Hund, Kat, Får og Hest. Det er brugt mange årtusinder af år. Legenden fortæller fra tidernes morgen at de Islandske heste fandt selv vejen ned til stranden, efter den berigende Islandske Tang, der ikke findes lignende andre steder i hele verden. Er du ikke til tang Granulat kan du se vores Tang Piller ved at følge med Her. 

Gullsteinn Islandsk Tang tilskudsfoder

Er et naturligt tilskudsfoder der skaber den nødvendige basis for udnyttelsen af alle de gode stoffer i produktet. Fordi de forskellige stoffer helt naturligt og uafhængig af hinanden ”hjælper” hinanden. Derfor er Islandsk Tang uden sammenligning det bedste fodertilskud, til at skabe den rette balance, så dyret kan udnytte alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i dens foder (kvalitets stråfoder).  kan selv omdanne dens foder til de vitaminer og mineraler den har behov for hvis den har

Islandsk Tanggranulat – 100 % Naturlig Tang et  Tilskudsfoder

Beroligende effekt, styrker ben væksten, mindsker hårtab, gavnlig effekt på fordøjelsen, fremmer pigmenteringen af hud, pels, næse. Tang været brugt som en del af den daglige føde både til dyr. Tang er fra moder natur i høj grad rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer og derudover er det rigt på omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. De naturlige Omega 3 og Omega 6 fedstyrer giver en optimal balance i hud og pelsen vil stå blank og skinnende.

Islandsk Tanggranulat

Tangen skaber lige præcis  den nødvendige basis for dyret kan udnytte,  alle de gode stoffer i produktet, fordi de forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper” hinanden. Derfor er tang så godt til at skabe den rette balance i kroppens vitaminer, mineraler og sporstoffer og dermed hæves også immunforsvaret betydeligt efter en tid og blot 15 g tanggranulat pr. dag dækker en voksen islænders behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Gullsteinn producenten anbefaler daglig dosis på minimum 5 gram pr. 100 kg. hest.

1,5 kg spande nok i 100 dage for en hest 269.00
2,5 kg spande nok i 166 dage for en hest 359.00
6.0kg spande nok i 400 dage for en hest 689.00
Andre dyr som store hunde skal have 1 tsk. – små hunde ½ tsk. og ¼ tsk. til katte.

Jern Mangan Zink Kobber Jod Chrom Selen
Let arbejde 500 80-100 500 130 1,75 ? 2,5
Moderat arbejde 600 80-100 500 170 2,5 5,0 3,0
Hårdt og meget arbejde 1200 80-100 500 190 2,7 5,0 3,5

Her Jod (I) der Indgår i hormoner i skjoldbruskkirtlen og i de hormoner, der styrer stofskiftet og væksten.
Ved mangler: kan hesten blive uoplagt, og for drægtige hopper kan det resultere i svage eller dødfødte føl.
Andet: C-vitamin og mangan fremmer optagelsen af jod. En lille jodmangel ses tit og ved føl kan det give det hævelser på halsen.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte os Her.
Du er velkommen til at følge os på Instagram Her.

* Disse erklæringer er ikke blevet evalueret af førevarer og eller sundhedsstyrelsen. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Yderligere information

Vægt 1.6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tang Granulat 1,5 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0