Islandsk Tang - Tang Bolcher til Hest  - 100 % naturligt  - Se
Tilbud!
Tang Granulat 3 kg til dyr -  Islandsk GullsteinnTang Granulat 3 kg til dyr -  Islandsk Gullsteinn

Tang Granulat 3kg

469,00 DKK

Tang naturlig vitaminer og mineraler

Tangen skaber lige præcis  den nødvendige basis for dyret kan udnytte,  alle de gode stoffer i produktet, fordi de forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper” hinanden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): tanggranulat3kg Kategorier: , , , Tags: , ,

Tang Granulat 3kg 

Tang Granulat 3kg. fra Gullsteinn er et kendt tilskud til kæledyr.  Dyrene kan som vi mennesker få stor glæde og gavn af naturlige og berigende produkter. Her er det Gullsteinn Islandske Tang , er et af mest solgte fodertilskud til Hund, Kat, Får og Hest. Det er brugt mange årtusinder af år. Legenden fortæller fra tidernes morgen at de Islandske heste fandt selv vejen ned til stranden, efter den berigende Islandske Tang, der ikke findes lignende andre steder i hele verden

Gullseinn Islandsk Tang til kæledyr

Er et naturligt  tilskud der skaber den nødvendige basis for udnyttelsen af alle de gode stoffer i produktet. Fordi de forskellige stoffer helt naturligt og uafhængig af hinanden ”hjælper” hinanden. Derfor er Islandsk Tang uden sammenligning det bedste fodertilskud, til at skabe den rette balance, så dyret kan udnytte alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i dens foder (kvalitets stråfoder).  kan selv omdanne dens foder til de vitaminer og mineraler den har behov for hvis den har.

Kæledyr og Tang Granulat Islandsk

Tangen skaber lige præcis  den nødvendige basis for dyret kan udnytte,  alle de gode stoffer i produktet, fordi de forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper” hinanden. Derfor er tang så godt til at skabe den rette balance i kroppens vitaminer, mineraler og sporstoffer og dermed hæves også immunforsvaret betydeligt efter en tid og blot 15 g tanggranulat pr. dag dækker en voksen islænders behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Gullsteinn producenten anbefaler daglig dosis på minimum 5 gram pr. 100 kg. hest.

  • 3 kg  kg spande nok i 166 dage for en hest
  • Andre dyr som store hunde skal have 1 tsk. – små hunde ½ tsk. og ¼ tsk. til katte.
Vægt 3.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tang Granulat 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen