Tang granulat 6 kg  fra Gullsteinn Tang granulat 6 kg  fra Gullsteinn 

Tang granulat 6 kg

699,00 DKK

Tang granulat 6 kg  fra Gullsteinn 

Islandsk Tang granulat 6 kg fra det kendte producent  Gullsteinn er et kendt fodertilskud til kæledyr.  Dyrene kan som vi mennesker få stor glæde og gavn af naturlige og berigende produkter. Her er det Gullsteinn Islandske Tang , er et af mest solgte fodertilskud til Hund, Kat, Får og Hest. Det er brugt mange årtusinder af år. Legenden fortæller fra tidernes morgen at de Islandske heste fandt selv vejen ned til stranden, efter den berigende Islandske Tang, der ikke findes lignende andre steder i hele verden.

Gullseinn Islandsk Tang til kæledyr

Er et naturligt fodertilskud der skaber den nødvendige basis for udnyttelsen af alle de gode stoffer i produktet. Fordi de forskellige stoffer helt naturligt og uafhængig af hinanden ”hjælper” hinanden. Derfor er Islandsk Tang uden sammenligning det bedste fodertilskud, til at skabe den rette balance, så dyret kan udnytte alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i dens foder (kvalitets stråfoder).  kan selv omdanne dens foder til de vitaminer og mineraler den har behov for hvis den har. Du kan se mere til vores Tang piller ved at se med her. 

Tang granulat – 100 % Naturligt Tang som fodertilskud

Beroligende effekt, styrker ben væksten, mindsker hårtab, gavnlig effekt på fordøjelsen, fremmer pigmenteringen af hud, pels, næse. Tang været brugt som en del af den daglige føde både til dyr. Tang er fra moder natur i høj grad rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer og derudover er det rigt på omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. De naturlige Omega 3 og Omega 6 fedstyrer giver en optimal balance i hud og pelsen vil stå blank og skinnende.

Kæledyr og Tang granulat Islandsk

Tangen skaber lige præcis  den nødvendige basis for dyret kan udnytte,  alle de gode stoffer i produktet, fordi de forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper” hinanden. Derfor er tang så godt til at skabe den rette balance i kroppens vitaminer, mineraler og sporstoffer og dermed hæves også immunforsvaret betydeligt efter en tid og blot 15 g tanggranulat pr. dag dækker en voksen islænders behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Islandsk Tang Gullsteinn producenten anbefaler daglig dosis på minimum 5 gram pr. 100 kg. hest.

1,5 kg spande nok i 100 dage for en hest 269.00
2,5 kg spande nok i 166 dage for en hest 359.00
6.0kg spande nok i 400 dage for en hest 689.00
Andre dyr som store hunde skal have 1 tsk. – små hunde ½ tsk. og ¼ tsk. til katte.

Jern Mangan Zink Kobber Jod Chrom Selen
Let arbejde 500 80-100 500 130 1,75 ? 2,5
Moderat arbejde 600 80-100 500 170 2,5 5,0 3,0
Hårdt og meget arbejde 1200 80-100 500 190 2,7 5,0 3,5

Jod (I) Indgår i alle hormoner i skjoldbruskkirtlen og det er de hormoner, der styrer stofskiftet og væksten.
Ved mangler: kan hesten blive uoplagt, og for drægtige hopper kan det resultere i svage eller dødfødte føl.
Andet: C-vitamin og mangan fremmer optagelsen af den vigtige jod. En lille jodmangel ses tit og ved føl kan det give det hævelser på halsen.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte os Her.
Du er velkommen til at følge os på Instagram Her.

* Disse erklæringer er ikke blevet evalueret af førevarer og eller Sundhedsstyrelsen. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Vægt 6.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tang granulat 6 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen