The Legden

149,00 DKK159,00 DKK

My Family The Legend – unik, rå look giver et hundetegn eller ID-tegn med det fede look. Her et tegn i en kollektion fra My Family. Her er der ikke sparet på noget og du får en flot ID-tegn fra vores egen gravør, tegnet er Inkl. Gravering og ring.

 

Ryd
Varenummer (SKU): MBR026 The Legden Large Kategori: Tags: , , , , , ,

The Legden

The Legend  er et hundetegn og id-tegn i en kollektion fra My Family.  Her er dit hundetegn opgraderet til at være speciel og unik. Det kan  bruges som et vedhæng , som et smykke, på en taske eller hvor du måtte ønske det. Der kan graveres på bagsiden af tegnet.  Hundeloven siger der skal stå Ejerens navn, adresse og telefon nummer. Nogle vælger også at skrive hundens navn. My Family The Legend  – unik og flot hundetegn eller ID-tegn i en kollektion fra My Family. Her er der ikke sparet på noget og du får en flot ID-tegn fra vores egen gravør, tegnet er Inkl. Gravering og ring.

The Legend” er lavet af zamak og forældet sølvbelagt med håndværks pleje. Produktet kan vise uregelmæssigheder, som er det fine resultat af håndværks processen. My Family ID-tags fremstilles i Italien og er udstyret med ringen til at hænge den op til kraven. Føj til ordren de linjer, du vil blive indgraveret på dit tag!

  • Der følger ring med til fastgørelse af  dit ID-tegn  til halsbånd
  • Prima kvalitet på den flotte gravering og på motiv
  • Leveringstiden er 1-3 hverdage – sendes som udgangspunkt – første hverdag efter bestilling
  • Billedet viser hvor mange linjer der er muligt at lave
  • Anbefalede antal linjer på tegnet

Har du et ønske:

Kontakt os her og vi skræddersyer til dit ønske  – Spørgsmål til dit hundetegn – kontakt os endelig vi er til for at du får det bedste af det bedste. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Farve

Pink

Mærke

My Family

Størrelse

S, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Legden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen