Timely Berlin Læder Halsbånd

79,00 DKK299,00 DKK

Håndsyet – Læder 
Berlin håndsyet læder Halsbånd er produceret med blødt olieret kalvelæder på ydersiden og en ekstremt blødt læder på indersiden. Mellem de 2 lag  læder er en pude for at give optimal komfort for kæledyret.

 

Ryd

Timely Berlin Læder Halsbånd

Timely Berlin Læder Halsbånd. Halsbåndet er  meget blødt og meget bøjelig. Det er håndsyet, og der er fokus på flotte detaljer.  Hundehalsbåndet er robust og meget slidstærkt. monteret med D-ring og spænde i krom. Et flot hundehalsbånd i  ægte kalvelæder.

Alle Halsbånd længden måles fra spændet til det andet hul. Flade dobbelt line og halsbånd i blødt oliebehandlet kvalitets læder, med Nittet afslutning

Timely Olieret Læder Halsbånd med Nitter – Håndsyet
Sort/Turkis – Sort/Rød

Hundehalsbånd

Det er vigtig du vælger det rigtige hundehalsbånd, for det forkerte halsbånd kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Vi har halsbånd til alle størrelse hunde. Vi har også refleks halsbånd til når der er mørkt.

Sikkerhed for din hund

Hvis hunde løber væk hjemmefra, vil de nogle gange kunne finde hjem igen, da de kender området. Dette er dog ikke sikkert, at de ville kunne, hvis de løber væk, når I er på tur. Det kan altså være en stor tryghed for dig at vide, at din hund altid har et halsbånd på, hvor der står, hvor den hører til. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis hunden bliver fundet langt væk hjemmefra, kan de sørge for at tage kontakt til dig som ejer og få den trygt hjem igen.

Derudover kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af mulighederne på hjemmesiden fås med reflekser. Du kan dermed sørge for, at din hund bliver set, når den færdes i trafikken. Dette gælder både, når du går tur med den i snor, og hvis hunden skulle løbe bort. Se det store udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd, som passer bedst til dig og din hunds behov.

Team jekas

Har du sprøgsmål til os kan du enten ringe til os eller du kans ende e mail til os her.

Vægt 0.1 kg
Farve

Rød, Tyrkis

Længde

30cm, 35cm, 45cm, 50cm, 40cm, 55cm, 60cm, 70cm, 65cm, 75cm

Dyr

Hund

Mærke

Timely

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Timely Berlin Læder Halsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen