Timely-Dressurline-rundsyet-kalvelæder - Hundeline- HundesnorTimely-Dressurline-rundsyet-kalvelæder - Hundeline- Hundesnor

Timely Dressurline

299,00 DKK349,00 DKK

Elegant og godt håndværk

Timly hundesnore er lavet i ægte kalve læder, det er håndsyet og rundsyet med indvendige syninger. Vi tilbyder flere farver. Den justerbare snor er en absolut topsælger. snoren er elegant, godt håndværk, der er lækker at holde ved.

 

Ryd
Varenummer (SKU): T9010220P Kategori: Tags: , , ,

Timely Dressurline Håndsyet – Hundeline

Timely dressurline – Hundeline der er håndsyet og rundsyet med indvendige syninger. En hundeline der er top kvalitet  og justerbare. Denne hundesnor er en af de mest solgte dressurliner og hundesnore der er hndsyet og flot håndværk.

De unikke detaljer giver et flot og gærdigt look, men en fin finish. Super lækker til dig der elsker kvalitet og elegant  håndværk,  der er lækker at holde ved .

Timely Hundesnore er lavet i ægte kalve læder, det er håndsyet og rundsyet med indvendige syninger.

Den justerbare snor er en absolut topsælger. snoren er elegant, godt håndværk, der er lækker at holde ved. Og så er den hele 220cm.

Dressurline der  giver mulighed for at  justere i længden, der er 3 indstillings muligheder. Hundesnor der er håndlavet med fokus på detaljer.

Den er lavet af det blødeste italiensk læder den er perfekt afrundet med ingen synlige syninger  eller kanter. Inde i læder er et nylon kerne, som gør denne snor usædvanlig stærk.

Timely Paris Super lækre halsbånd syet af de bedste matrialer i blødt kalvelæder og med forstærkning indvendig og syet med indvendige syninger,  således pels og hud skånes.

  • 220cm

Nu er det blot at gå på opdagelse og finde den helt rette hundesnor eller hundeline til dig og din bedste ven.

Vi ønsker dig en god tur og håber du finder den hundesnor eller hundeline der passer til din bedsteven og dig.

Team jekas

Har du spørgsmål til et produkt eller andet på shoppen, kan du altid ringe til os eller du kan sende en mail til os her, og vi vender tilbage.

Du er velkommen til at følge os på Facebook eller på Instagram og vi bliver glade, når du vil dele dine køb med os  @jekashundogkat på Instagram.

Vægt 1 kg
Størrelse

L220cmxB10mm, L220cmxB8mm, L220cmxB6mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Timely Dressurline”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen