Trærod til HundeTrærod til Hunde

Trærod til Hunde

79,00 DKK219,00 DKK

Splintre ikke – Fedter ikke 

Tyggeben af Trærod til Hunde – Denne specielle trærod findes kun i denne specielle type. Hunde elsker dem og har du en af de hunde der tygger og bider i alt, ekstreme tyggere,  så anbefaler vi helt klart denne rod.

 

Ryd

Trærod til Hunde

Trærod til Hunde en  genial løsning, hvis du har en hund som gerne vil tygge og gnave, vores erfaring  og de tilbagemeldinger vi får på denne trærod er fantastiske og de af vore kunder der har hunde der tygger alt i stykker, kan slet ikke få armene ned. Endelig noget der virker og endelig noget hundene  elsker. Træroden er et naturprodukt, som er helt ubehandlet, er meget robust og splintrer ikke. Træroden stammer fra en højt voksende art af lyngfamilien, som vokser i bjergene i Alentejo.

Tyggeben af Trærod til Hunde – Denne specielle trærod findes kun i denne specielle type. Hunde elsker dem og har du en af de hunde der tygger og bider i alt, ekstreme tyggere,  så anbefaler vi helt klart denne rod.Du kan se vores udvalg ved at se med her.


Er du i tvivl om Størrelse se vejledning:

  • XS = 50-124 g til hunde op til 6 kg
  • S = 125-249 g til hunde op til 12 kg
  • M = 250-449 g til hunde op til 25 kg
  • L = 450-699 g til hunde op til 35 kg
  • XL = 700-1200 g til hunde op til 43 kg

Bøffel Horn – Stort

Bøffelhorn der ligesom Kalk ben natur også er god gane tid og der er  med lang tyggetid. Hunde elsker god og effektiv tyggetid, hunde har brug for dagligt at kunne tygge, det giver en afbalanceret hund.  Bøffel Horn er drøj tyggetid som hundene elsker og bøffelhorn er ikke massive, men hule. Bøffel Hornet er ikke beregnet til Hundehvalpe – det er perfekt til mellemstore og store hunde der elsker at gnave. Du kan fylde hornet med pasta eller leverpostej og lade hunden bruge tid på at få det slikket ud af hornet.

Har du spørgsmål kan du enten ringe til os eller du kan sende en mail til os Her. 

Vægt 0.9 kg
Vælg en variant

M, XS, S, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trærod til Hunde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen