Transport Box Barcco

799,00 DKK1.099,00 DKK

Transp. Box Barcco er en særdeles robust transport kasse lavet af høj kvalitet af plaster en særdeles robust transport kasse lavet af høj kvalitet af plaste lavet af høj kvalitet af plast (UV-resistent, ikke-giftige, anti-chok og frostvæske). Skrå side vægge til en perfekt anvendelse af boot.

Ryd
Varenummer (SKU): KF-DOG-TRANSP-BOX-BARCCO 401659831527/28/29 Kategori: Tags: , , , ,

Transp Box Barcco

Transp Box Barcco er en særdeles robust transport kasse lavet af høj kvalitet af plaster en særdeles robust transport kasse lavet af høj kvalitet af plaste lavet af høj kvalitet af plast (UV-resistent, ikke-giftige, anti-chok og frostvæske). Skrå side vægge til en perfekt anvendelse af boot. Høj bagvæg. Metaldør. Mange ventilation ventilations kanaler (god luftcirkulation). Quick-lock lukning. Afløb base (aftagelig). Komfortabel indrejse og udrejse. Nem montage. Hygiejnisk og nem rengøring. Egnet til fastback biler. CE testet. Stabil transportkasse lavet af høj kvalitet plast, UV-resistent, ikke-giftig, stød og frysebestandig. Med skrå sider, en højt lukket ryg og metalgitterdør foran. Når dræning gulvet, når din hund ved en fejltagelse tisser, er han ikke våd. Dette gulv kan fjernes fra transportkassen, så det kan rengøres korrekt. Transportkassen er velegnet til biler med en bagklap på bagklappen.

  • Mål: 80 x 77 x 43 cm
  • Mål: 90 x 88 x 51 cm
  • Mål: 100 x 60 x 65 cm

Unikt udvalg af hundetransport hos Jekas.dk

Alle muligheder for hundetransport, som du vil finde hos Jekas er i høj kvalitet, som holder. Du kan dermed trygt investere i en sele, et bur eller en taske til hundetransport, da du vil kunne have det i mange år. Dette er uanset hvilken løsning, som du vælger. Samtidig vil din hund også kunne føle kvaliteten i vores produkter, da det afspejler sig på komforten. Du kan med den rette hundetransport derfor gøre dit til, at hunden får en god oplevelse med at skulle transporteres. Det er vigtigt for både dig og din hund. Hvis hunden ikke føler sig tilpas, når I skal køre i bil, kan det hurtigt blive stressende for chaufføren. En god hundetransport er derfor til gavn for både dig og din hund, og det kan sikre en gensidig god oplevelse.

Team Jekas

Du kan kontakte os på en af vores telefoner eller du kan sende en mail Her.  Har du lyst til at følge Team jekas kan du gøre det Her eller Her 

Vægt 16 kg
Vælg en variant

100 x 60 x 65 cm, 80 x 77 x 43 cm, 90 x 88 x 51 cm

Farve

Antrasit

Funktion

Transport

Størrelse

L

Mærke

Karlie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transport Box Barcco”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen