Tilbud!

Transport-kasse Safari

299,95 DKK 239,95 DKK

Transportkasse Trendy Safari er fra Ferplast der står for et flot design, godt materiale valg og et bruger venligt produkt. Her er der gummi håndtag således du ikke fåret håndtag der skærer eller genere når du bære din hund.

Transport-Kasse Safari 

Transport-kasse Safari er fra Ferplast der står for et flot design, godt materiale valg og et bruger venligt produkt. Her er der gummi håndtag således du ikke fåret håndtag der skærer eller genere når du bære din kat eller hund.  Transportkasse Safari er både flot og smart, her er et  transport-bur der passer til din hund. Den er udstyret med en let og ubesværet åbning og lukning. Her er der ikke noget noget at komme efter. Det er kvalitet hele vejen igennem. Den plast Transport-kasse der er lavet af er slidstærk og i en kraftig kvalitet.

Transportkasse Safari et godt valg

En super lækker Transport-kasse er Trendy Safar. Et design med ergonomisk bære håndtag,  i blødt gummi de ikke skærer i hånden. Det gør at det er behageligt og blødt at bære din transport-bur, fordi der er ikke et håndtag der gnaver sig ind i håndfladen og gør det ubehageligt at gå med transport kassen.  Samtidig forhindre gummi håndtaget at du mister grebet når der er varmt og din håndflade bliver fugtig.  Transport-kasse Trendy Safari  er ganske enkelt  “Kvalitet når det er bedst”.

  •  God stærk Kvalitet
  • Mål: L:50 x B:42 x H:39,5 cm
  • Med  gummihåndtag

Transport-bur eller Transport-taske?

hvad skal du vælge? Det afhænger helt klart af dyrets størrelse og hvad formål du skal bruge det til. Rejser du meget med tog eller bus? Kan det være en god ide med en transporttaske eller en blødtransportkasse. Fordi det kan være tungt og besværligt at bære en transportkasse til en større hund eller kat. Dyret vejer og kassen kan være tung og besværligt at slæbe rund på. Med en transporttaske har du den over skulderen eller på ryggen. Det tager noget af vægten væk og du har hænderne fri til de ting der kræves når du er på rejse.

Udstyr til turen – hvad kan du mangle

Når du vil have din pels ven med på rejsen? Hos Jekas.dk  finder du et bredt udvalg til rejsen. Du finder et udvalg af  cykelkurve, løbebælter, cykelanhængere, transportkasser og transportbure. Med det rette udstyr bliver det let din pels ven med på en rejse.

Brug for hjælp

Står du med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transport-kasse Safari”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen