Transport taske Basic

229,95 DKK269,95 DKK

Klassisk og flot  bæretaske til hund eller kat. Med pude til ekstra komfort og behagelige stropper til at have over skulderen.

Ryd

Bæretaske Basic sort og Transport taske

Bæretaske Basic sort og Transport taske fra Dogmann. Klassisk og flot  bæretaske til hunde. Med pude til ekstra komfort og behagelige stropper til at have over skulderen. Jekas.dk . Det har aldrig været så nemt eller behageligt,  at have din hund med på tur. Denne rejsetaske har en dejlig kraftig bund, der gør at din  hund kommer til at ligge blødt og behageligt. Her er en transporttaske med robuste og bløde sider.  Siderne på tasken danner en tryg og hyggelig lille hule, din pels ven kan hygge sig i når den er med på tur. Her har rejsetasken en åbning der gør at din pels ven kan følge med i det der sker omkring den.

Rejsetaske Størrelse 1
Anbefales op til 6 kg.
Nem at gøre ren / Længde 35 cm

Rejsetaske Størrelse 2 
Anbefales op til 8 kg
Nem at gøre ren / længde 45 cm

Transport tasker  og rejsetasker når du er på tur?

De fleste hunde og katte under 5 kg kan tages med i kabinen. Der er ikke så strenge krav i år 2019, ud over at transporttasken skal være i det godkendte mål der er hos det pågældende selskab. Og at tasken kan modstå læk hvis uheldet er ude hos dyret. Så når du vælger transporttaske  er det vigtigt at der er huller til luft cirkulation og at det kan modstå læk hvis der skulle blive tisset under turen. 

Transportkasse eller transport bur!

Transportkasse eller transportbur? Til den daglige transport i hverdagen det kan være i bil, tog, bus  eller i hjemmet. Her er det helt alm. at bruge en transportkasse i plast eller transportbur  i plast, stål eller også at bruge  jekas.dk foldbare bure i kanvas. kanvasbure er let at vedligeholde, de kan hurtigt slås op eller klappes sammen, alt efter hvad behovet er. Og de fylder ikke meget når de er klappet sammen og er derfor lette at opbevare, når de ikke er i brug. Her er der tale om solide bure til brugervenlige priser.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 0.9 kg
Vælg en variant

35cm, 45cm

Farve

Sort

Vægt

0.345kg, 445 g

Mærke

KW

Størrelse

S – 0-10 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transport taske Basic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen