Transporthule med Gitter

329,00 DKK

Alt i en – Hule, Kurv & Transportkurv

Rejsekruv, rejse hule og hyggehule alt sammen i et produkt. Perfekt til tranporthule på tur og hyggehule i hjemmet.

 

Transporthule med Gitter – Hyggehule – KatteTransport

Transporthule med Gitter, er også hyggehule og Kattetransport . Her er lavet i en flot lys pileflet som kurve hule, kan bruges som hule og transport kasse. Et trygt sted at være for din kat eller mindre hund, til hverdag og når den skal bruges til transport. Samtidig vil den være velkendt og din pels ven vil være tryg i den.  Når din pels ven skal med til f.eks. dyrlæge eller på familie tur.

Du kan  med let hed tage lågen af og bruge denne transporteren i pi leflet som hule når du er hjemme.  Når du så skal ud at køre , f.eks.  til dyrlægen eller andet så er din kat eller mindre hund meget tryg og rolig.  Fordi den kender sin hule så godt. Har du lyst til at se andre muligheder og andre varianter, kan du se dem her.

  • Mål: Ø 50 cm
  • Perfekt til katte eller små hund
  • Kan anvendes som den daglige hyggehule

 

Foldbar Bur i stof?

Skal det være let at sætte væk når du ikke bruger en transportkasse eller et transportbur kan vi anbefale at købe vores transportbure i stof.  Let at folde sammen og lette at slå op når der er brug for det De er perfekte til når du er i sommerhus, campingvogn og ellers på tur. De bruges gerne til hyggehule og fast plads til pels børn.

Team jekas er lige ved hånden

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Vægt 1.5 kg
Farve

Sort

Vægt

1,1 kg

Længde

50 cm

Højde

34 cm

Dyr

Hund, Kat

Funktion

Transport

Størrelse

S – 0-6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transporthule med Gitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen