Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Transporttaske Sean

349,95 DKK 279,95 DKK

Fin, Gedin Transporttaske

Bæretaske og Rejsetaske i  en smart og trendy rejsetaske, der er velegnet til bæretaske til din kat. Bæretaske Scan. Let transpot til din kat  i en taske der er komfortabel og solid i design.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Transporttaske Sean til hund, Bæretaske og Rejsetaske

Transporttaske Sean til kat, Bæretaske og Rejsetaske i  en smart og trendy rejsetaske, der er velegnet til transporttaske til  kat. Transporttaske Sean,  bæretaske og rejsetaske er en  mulighed for at kunne give en optimal transport for din  kat . Let transpot der er komfortabel, hyggelig, tryg og solid i design. Et design hvor der er kælet for alle de små detaljer. Der tilsammen danner en smart og trendy transporttaske til din kat.  Med Transpottaske, Bæretaske og Rejsetaske Sean vil du altid have let transport kat. Det kan være når du færdes i by, tog, bus eller bil. Så vil denne denne  transporttaske, rejsetaske eller bæretaske være en god mulighed.  Let transport hvor du har hænderne fri til andre gøremål.  

Transporttaske Sean

  • Integreret line forhindrer at dyret springer ud
  • Net indsats sørger for en god lufttilførsel
  • Polstret bundplade med fleece
  • Mål: L45 x B26  x H28 cm
  • Farve: Blå/Grå

Transporttaske Sean til kat

Her er der kælet for detaljerne og der er en kraftig og lækker kvalitet. hvor der er kælet for alle detaljer. En rejsetaske der er stabil form og med blød og lækker bund. Her kan din pels ven sove trygt imens den ligger behageligt. Transport-taske Madsion har en Justerbar sele med kraftige karabinhager og to håndtag så den er nem at gå med. Kan nemt foldes sammen når den ikke bruges. En rejsetaske der anbefales til katte og hunde op til 8 kg.

Let transport i Bil, Tog, Bus og By!

Tænk på en let Transport når du skal  have din  hund med på tur. Hos Jekas.dk  har et udvalg af  Transporttasker, Rejsetasker og Bæretasker til ethvert formål.  Taskerne findes i mange farver,  design, og materialer. Klik dig rundt på shoppen og du finder  måske lige præcis, den du måtte ønske dig til din hund.  Den Transporttaske, Rejsetaske eller Bæretaske du ønsker  til din hund.  Tænk form og størrelse  – når du skal bære hund, det kan være en fornøjelse at gå med hund i den rette transporttaske. Din hund vil have god luft cirkulation og samtidig kan den følge med i hvad der sker omkring den.   Vi anbefaler Sean den er både praktisk, trendy og en slidstærk rejsetaske,  i den trend der er oppe i tiden. Den er pladsbesparende og kan let foldes sammen, når den ikke er i brug.

Du kan træffe os Her hvis du har spørgsmål.   Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

FunktionDB

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transporttaske Sean”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0