Traveller Easy to Go Tholo By Jekas trimmebordTraveller Easy to Go Tholo By Jekas trimmebord

Traveller Easy to Go

1.299,00 DKK

Easy to go til små hunde og katte

Ønsker du en fast plads til pelspleje af din pelsven. Når du kigger efter Trimmeborde, har vi  derud over 3 modeller og det er Trim, Trim og Grande

 

Traveller Easy to Go – Trimmebord Tholo Danmark

Traveller Easy To go Trimmebord  gør arbejdet let , når du trimmer din pelsven, det er en god idé at købe et trimmebord. Vore trimmeborde er kendte for stabilitet og holdbarhed. Nogle af de borde  er producerede  i mere end 40  år og kendt under Thoo Danmark eller Scan Tholo, nogle er stadig i brug og fremstår uden defekter. Fra en beskeden start på 5 modeller er der nu adskillige modeller, så der er også et som passer til dig og din hund eller til dig og din kat.

Skal du have bordet med hjul? Er du i tvivl om hvilken model du bør vælge, er du altid velkommen til at ringe. Har du fået en ny hvalp, så er det vigtigt fra starten at tilvænne den til at stå på bordet! Det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling. Jekas er Producent og forhandler af Tholo Trimmeborde.

Trimmebord en god investering

Når du er på  udstilling med din hund eller kat.  Er det  en god ide at købe et trimmebord og tilvænne din pelsven til den dagligt står på bordet, imens du klare den daglige trimning. På den måde er det velkendt og trygt for din pels ven, at stå på bordet og det gør den vil være tryg, når den skal trimmes på en udstilling. Det giver så meget mere overskud for dig som ejer og for din hund. Er du mere til et trimmebord  der i en fast højde, kan du se udvalget hos jekas.dk

  • L75 x B50 x H110 cm

Traveller Easy to Go er et Trimmebord til små hunde

Når du kigger efter Groomingborde har vi 3 modeller og det er Trim, Trim og Grande,  under hver af de 3 modeller er der mulighed for at vælge variant.  Du kan vælge modellerne uden hjul, med Turbo hjul eller med Rally hjul.  Kontakt os – hvis du har nogle spørgsmål. Jekas.dk er forhandler af Tholo Trimmeborde og er med til at du kan få den bedste kvalitet når det gælder trimmeborde.

Ud over Groomingborde har vi uvidet vores sortiment med den jekas.dk egen Elektriske Dog  Trolley. Samt vores unikke og super stærke  Jekaas.dk  Elektriske Trimmeborde i Low Low der går ned til 21cm. Så den store hund let kan komme op på bordet. Det er vores mest solgte elektriske groomingborde.  Grundet det er lavet i et klassisk og lækkert design. Og er er lavet i en høj kvalitet og med en brugervenlig funktionalitet.  Her er der noget til Hunde frisøren, Hunde massøren, kennelejeren eller Hunde ejere med mange hunde.

Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmebord hos Tholo By Jekas

Husk på at vi altid er klar til hjælpe  hvis du har spørgsmål.  Du kan kontakte os her ved at ringe eller sende en mail her. Du kan følge jekas.dk på Instagram her. 
Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram

Vægt 35 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Traveller Easy to Go”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen