Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Trendy Runner Luxurious

249,00 DKK

Transportkasse i Flot Luksus 

Her er det med ergonomiske håndtag i naturlig gummi. En transportkasse der kan passe, ind hvor du måtte ønske det.  Det flotte sorte look i højglas og med det flotte mønster leder tankerne hen på glamour og klasse. Her er der en låge i  metal og en  praktisk låsemekanisme.

 

Beskrivelse

Trendy Runner Luxurious Transportkasse

Trendy Runner Luxurious Transportkasse og transportbur til let transport af din pels ven.  Her er en transportkasse og transportbur fra det kendte brand Moderna der levere varer i høj kvalitet. Trendy Runner Luxerios med ergonomiske gummi håndtag, der gør det behageligt at bære dit kæledyr.

Transportkasse og transportbur har Trendy Runner er der kælet for alle detaljer og med et godt sammenspil i design og materiale valg. Ender det ud i en lækker transportkasse i et fedt design. En transport kasse der kan passe ind hvor du måtte ønske det.  Det flotte sorte look i høj glas og med det flotte mønster leder tankerne hen på glamour og klasse. Her er der en låge i metal og en praktisk låsemekanisme

  • Mål: L51 x B31 Hx34cm
  • Max 6 kg
  • Farve: Sort

Transportkasse og let transport?

Transport-kasse eller transport-bur og hvor ofte vil du bruge den, er det daglig eller er det kun når du skal til dyrlægen? ? Til den daglige transport i hverdagen det kan være i bil, tog, bus eller i hjemmet. Nogle bruger en transport-kasse eller et transportbur hver eneste dag. Andre bruger det kun når pels vennen skal til dyrlægen.

Det er klassisk at bruge en transportkasse i plast eller transportbur i plast, stål eller også at bruge  jekas.dk foldbare bure i kanvas. kanvasbure er let at vedligeholde, de kan hurtigt slås op eller klappes sammen, alt efter hvad behovet er. Og de fylder ikke meget når de er klappet sammen og er derfor lette at opbevare, når de ikke er i brug. Her er der tale om stabile og gode bure.

Foldbar Bur i stof?

Skal det være let at sætte væk når du ikke bruger en transportkasse eller et transportbur kan vi anbefale at købe vores transportbure i stof.  Let at folde sammen og lette at slå op når der er brug for det De er perfekte til når du er i sommerhus, campingvogn og ellers på tur. De bruges gerne til hyggehule og fast plads til pels børn. Der findes og e bæretasker vil du se vores udvalg kan du se med her. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

,

FunktionDB

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trendy Runner Luxurious”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0