Red Dingo nikkelfri i 11 flotte farver hos Jekashundogkat.dkRed Dingo nikkelfri i 11 flotte farver hos Jekashundogkat.dk

Tribal Arrows S

139,00 DKK

Tribal Arrows

Red Dingo kan bruges som nøglering og vedhæng i armbånd eller halskæde. Så du kan findes hvis du bliver væk. Nikkelfri og dybdegravering der holder

Ryd
Varenummer (SKU): 01-TA- Kategorier: , Tags: , , ,

Tribal Arrows  Small

Kattetegn Tribal Arrows small er her i en fantastisk høj kvalitet med GLITTER farvet emalje med kødben udført i rustfrit stål og belagt med emalje. Tegnet leveres fragtfrit. Det er dybde graveret, høj kvalitet og det holder både farve og gravering. Kattetegn fra Red Dingo er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med pote. Kattetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger split ring til Kattetegnet.  Nikkelfri katte tegn og ID-tegn Tribal Arrows small er i en fantastisk topkvalitet  i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering.

Ring medfølger til at fastgøre af alle ID-tegn til halsbånd eller sele. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i en flot halskæde, så du også kan finde hjem, hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen. Alle tegn fra Red Dingo ligger i small, medium og large.  Jekas.dk anbefaler altid størrelse small til kat. Grundet størrelse og vægt. Er ID-tegn i small velegnet til alle størrelser katte.

  • Hundetegn og Kattetegn sendes direkte til dig fra gravøren
  • kattetegn udført i rustfrit stål inkl. gravering
  • Tegnet er dybde graveret og en god kvalitet
  • Lækkert hundetegn udført i rustfrit stål
  • Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
  • Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
  • Leveringstiden er 10-15 hverdage (Post Danmark )
  • Størrelse og vægt : Small passer til kat og mindre hunde 27,6×16,3mm / 0.5 gram

Er et kattetegn nødvendigt?Som udgangspunkt er der ingen lov der siger en kat skal bære et kattetegn eller ID-tegn. I dag hvor mange katte er udstyret med en chip eller deres tatovering ikke kan læses. Så viser et Kattetegn eller et ID-tegn , at  katten har en ejer og hvor katten bor. Team Jekas anbefaler at du har et tegn på din kat, så din kat kan komme hjem til dig, hvis den skulle blive væk.

 

 

 

 

Vægt 0.1 kg
Farve

Blå, Brun, Grøn, Gul, Lilla, Lyseblå, Lyserød, Orange, Rød, Sort, Hot Pink

Farve

Blå, Brun, Grøn, Gul, Hot Pink, Lilla, Lyseblå, Lyserød, Orange, Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tribal Arrows S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen