Trimmebord-Trim-tholo-By-jekas.jpgTrimmebord-Trim-tholo-By-jekas.jpg

TRIM Trimmebord 80cm

1.599,00 DKK2.349,00 DKK

Tholo By Jekas

TRIM Trimmebord 80 cm – hos Jekas  – Højde: 80 cm – Bordplade : 90 x 60 cm med Gummi Belægning. Du kan altid tilkøbe et sæt med hjul og stang hvis du får brug for at have et Trimmebord med hjul.

Ryd

TRIM Trimmebord 80 cm THOLO Danmark Trimmeborde

Trim Trimmebord 80cm – Tholo Danmark Trimmebord køb hos jekashundogkat.dk  Gør arbejdet let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.  Trim Trimmeborde intet mindre end fantastisk når du vil  lette arbejdet. Når du  har den daglige pels pleje på  din hund eller  eller kat skal børstes, er det en god idé at købe et trimmebord. Står du og  skal du have bordet med hjul? Har du fået en ny hvalp eller katte killing, så er det vigtigt fra starten at tilvænne den til at stå på bordet! Det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling. For at lette arbejdet, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.

Upgrade dit THOLO Danmark Trimmebord når du køber Trimmebord

Når du køber et trimmebord er det ofte, du som køber afvejer om der er behov for hjul eller ej. Når der så går et stykke tid og man bruger sit trimmebord mere og mere. Så er det ofte du står og fortryder, du ikke købet dit trimmebord med hjul.  Du har derfor kun den mulighed  at sælge det gamle trimmebord, i den blå avis og købe et nyt med hjul. Fortvivl ikke – det har  Jekas  lavet en løsning på.   Kontakt os – hvis du har nogle spørgsmål.

THOLO Danmark Trimmeborde – TRIM H: 80 cm – Plade: 90 x 60 cm

Vi har lavet det sådan, du har mulighed for at  lave du en upgrade  på  Trimmebord Trim . Du køber ganske enkelt  et  Komplet Hjulsæt sæt der indeholder
a/  4 x hjul  125mm  + 1 stang m/beslag + skruer
b/  4 x hjul  200mm  + 1 stang m/beslag + skruer

Til mellem og store racer f.eks.
Kat: Maincoon / Skovvkatte
Hund: Mellem og store Racer op til Afgahner

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TØRREHOLDER – jekas.dk

Højde: 80 cm
Bordplade: 90 x 60 cm
Med Gummi Belægning
Ben: Forkromede har den optimale bolharhed

Nye Billeder på vej – Low modeller er illustration.
Trimmebordet er uden føn holder

Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmebord hos Jekas.dk

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål.  Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag #jekashundogkat på Instagram.

Vægt 10 kg
Vaelg-Vælg en variant

Trim m/Rally Lufthjul 200mm 80cm, Trim m/Turbo hjul 80cm, Trim Standard 80cm

Vælg en variant

Trim m/Rally Lufthjul 200mm 80cm, Trim m/Turbo hjul 80cm, Trim Standard 80cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TRIM Trimmebord 80cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen