Trimbakke THOLO

499,00 DKK

Trim bakke til dit udstyr

Hold styr på dit trimme grej med en  trimmebakke, der passer til dit Tholo By Jekas Trimmebord. Jekas.dk er producent og forhandler af THOLO  Danmark Trimmeborde.

 

Trimbakke til Trimmeborde

Trimbakke  – til montering på trimmeborde.  Hold styr på dit trimme grej med tilbehør til dit grooming udstyr, men en trimbakke fra jekas.  Med en  trimmebakke, der passer til dit Trimmebord. Her er en let måde at holde styr på udstyret i dagligdagen og når du er på udstilling. Trimmebakken er let at rengøre og perfekt når der skal være styr på klippegrej og trimme udstyret. Det gælder i hverdagen i hjemmet og når du er på udstilling eller show med din plesven! Trimmebakken er galvaniseret og holdbar i den sædvanlige gode kvalitet.

Når du trimmer pelsen på dit kæledyr  i dagligdagen,  er det dejligt at have tingene tæt ved hånden. Det gør det overskueligt og let at trimme din pelsven. Ligeledes er det perfekt og en del af grundudstyret,  når du er på udstilling med dit grooming udstyr og din pels ven. På et stærk Trimmebord står din pelsven sikkert og alt grooming udstyr  er lige ved hånden. Ingen tasker og andet skal der rodes rundt i for at finde den kam eller børste du står og skal bruge. Med en trimmebakke til dit trimmebord har du altid alt dit grooming udstyr lige ved hånden.

  • Mål:L39xB25xH8cm
Trimme Bakke er nødvendigt tilbehør til et Trimmebord
Hos Jekas.dk kan vi se en ide i den fine trimmebakke. Det er let og ubesværet at få adgang til grooming udstyret i den daglige pelspleje  og når du er på udstilling. Du kan roligt købe en trimmebakke, da det er en god løsning. Eksempel er her på hvordan du let kan lægge en børste fra dig og få fat i en saks.

Hvorfor overveje et elektrisk Trimmebord?

Ud over Groomingborde har vi uvidet vores sortiment med den vores elektriske Trolley. Samt vores unikke og super stærke   Elektriske Trimmeborde i Low Low der går ned til 21cm. Så den store hund let kan komme op på bordet. Det er vores mest solgte elektriske groomingborde.  Grundet det er lavet i et gedint og lækkert design. Og er er lavet i en høj kvalitet og med en brugervenlig funktionalitet.  Her er der noget til Hunde frisøren, Hunde massøren, kennelejeren eller Hunde ejere med mange hunde.
Husk vi er altid lige ved hånden når du mangler tilbehør til dit Trimmebord.

Nogle gange er det vigtigt at få svar på et spørgsmål og derfor husk vi kan altid ringes op. Det gør det let at besvare spørgsmål og dermed undgås misforståelser. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 

Bemærk: Ved bestilling er der Fragtfri levering til pakkeshop ved brofaste øer

OBS: Ved bestilling t/levering :  til erhvervs adresse eller til hjemmeadressen:
Hjemme adresse – Skriv i bemærkning til ordre – hvor pakken må sættes hvis ingen er hjemme
Erhvervs adresse – Skriv præcis hvor pakken skal sættes og  afleveres på Kontor eller  Reception

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Du kan vælge at sende en mail til os her og vi vender tilbage. Eller du kan ringe til os på et af vores numre. Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram.

Vægt 0.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trimbakke THOLO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen