Trimbakke til Trimmeborde - Bakke til Grej JekasHundogKat
Tilbud!
Trimbakke til Trimmeborde - tilbehør til trimmebord -Trimbakke til Trimmeborde - tilbehør til trimmebord -

Trimbakke THOLO

449,95 kr.

Trim Bakke THOLO

  • Trim bakke til dit udstyr
  • Hold styr på dit trimme grej
  • Let og ubesværet montering
  • Mål: L39 x B25 x H8 cm

 

Trimbakke til Trimmeborde

Trimbakke  – til montering på trimmeborde.  Hold styr på dit trimme grej med tilbehør til dit grooming udstyr, men en trimbakke fra jekas.  Med en  trimmebakke, der passer til dit Trimmebord. Her er en let måde at holde styr på udstyret i dagligdagen og når du er på udstilling. Trimmebakken er let at rengøre og perfekt når der skal være styr på klippegrej og trimme udstyret. Det gælder i hverdagen i hjemmet og når du er på udstilling eller show med din plesven! Trimmebakken er galvaniseret og holdbar i den sædvanlige gode kvalitet.

Når du trimmer pelsen på dit kæledyr  i dagligdagen,  er det dejligt at have tingene tæt ved hånden. Det gør det overskueligt og let at trimme din pelsven. Ligeledes er det perfekt og en del af grundudstyret,  når du er på udstilling med dit grooming udstyr og din pels ven. På et stærk Trimmebord står din pelsven sikkert og alt grooming udstyr  er lige ved hånden. Ingen tasker og andet skal der rodes rundt i for at finde den kam eller børste du står og skal bruge. Med en trimmebakke til dit trimmebord har du altid alt dit grooming udstyr lige ved hånden.

  • Mål: L39 x B25 x H8 cm

Trim Bakke er nødvendigt tilbehør til et Trimmebord

Hos Jekashundogkat.dk kan vi se en ide i den fine trimme bakke. Det er let og ubesværet at få adgang til grooming udstyret i den daglige pelspleje  og når du er på udstilling. Du kan roligt købe en trimmebakke, da det er en god løsning. Eksempel er her på hvordan du let kan lægge en børste fra dig og få fat i en saks.
Husk vi er altid lige ved hånden når du mangler tilbehør til dit Trimmebord.

Nogle gange er det vigtigt at få svar på et spørgsmål og derfor husk vi kan altid ringes op. Det gør det let at besvare spørgsmål og dermed undgås misforståelser. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 

Bemærk: Ved bestilling er der Fragtfri levering til pakkeshop ved brofaste øer

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på Facebook 
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen