Trimmebord-med-lufthjul-Tholo-Trimmebord-By-jekasTrimmebord-med-lufthjul-Tholo-Trimmebord-By-jekas

Trimi Rally Lufthjul

1.999,00 DKK

THOLO By Jekas Trimmebord

Køb et trimmebord så  du har en god og stabil arbejds højde og at din hund står 100 % sikkert. Det gør at arbejdet er let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.

 

Trimi med Lufthjul  200mm – Trimmebord  hos jekas

Trimi med Lufthjul Rally 200mm Trimmebord hvor kvalitet er i fokus, derfor vælger du Tholo Trimmmebor Dansk Design og Dansk håndværk  køb hos jekas.dk.  Når du vælger et trimmebord i kvalitet  har en god og stabil arbejds højde og at din hund står 100 % sikkert. Det gør at arbejdet er let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs. For at lette arbejdet, når din hund eller kat skal børstes, er det en god idé at købe et trimmebord.

Står du og  skal du have bordet med hjul? Har du fået en ny hvalp eller katte killing, så er det vigtigt fra starten, at tilvænne den til at stå på trimme bordet!  Trimmebordet vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling. Vil du gerne se andre modeller af vores trimmeborde, kan du se dem her.  

Tholo By Jekas Trimmebord – køb kvalitet det betaler sig

Når du køber trimmeborde er det ofte, du som køber afvejer, om der er behov for hjul eller ej. Når der så går et stykke tid og man bruger sit trimmebord mere og mere. Så er det ofte du står og fortryder, du ikke købet dit trimmebord med hjul.  Du har derfor kun den mulighed  at sælge det gamle trimmebord, i den blå avis og købe et nyt med hjul. Fortvivl ikke – det er der lavet en løsning på.  Vi har lavet det sådan, du har mulighed for at  lave du en upgrade  et Trimi standard, til et bord med hjul m.m.. Du køber ganske enkelt  et  Komplet Hjulsæt sæt der indeholder

 • a/  4 x Turbo hjul  125 mm  + 1 stang m/beslag + skruer
 • a/ 4 x  Rally Luft hjul 200 mm+  1 stang m/beslag + skruer

Hos Jekas.dk er et Trimmeborde – Trimi et af de mest solgte trimmeborde

 • Model: TRIMI
 • Højde: 80 cm
 • Bordplade: 75 x 50 cm
 • Hjul 200 mm Lufthjul
 • Med Gummi belægning
 • Ben: Forkromede har den optimale holdbarhed
 • Til små racer og mindre racer
 • Ben: Forkromede har den optimale holbarhed
 • Til små racer op til Cocker Spaniels.

OBS: Ved bestilling t/levering :  til erhvervs adresse eller til hjemmeadressen:
Hjemme adresse – Skriv i bemærkning til ordre – hvor pakken må sættes hvis ingen er hjemme
Erhvervs adresse – Skriv præcis hvor pakken skal sættes og  afleveres på Kontor eller  Reception


Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmeborde hos Jekas

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Du kan altid ringe til os eller du kan sende en mail til os Her og vi vender tilbage. Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag #jekashundogkat på Instagram.

Trimmebord Trim Rally gør arbejdet let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.

 

 

Vægt 25 kg
Dyregruppe

Hund, Kat

Funktion

Trimmebord – Pelspleje

Mærke

Tholo By Jekas

Bredde

50cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trimi Rally Lufthjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen