Trimi med Turbo Hjul - Trimmebord Tholo By jekasTrimi med Turbo Hjul - Trimmebord Tholo By jekas

Trimi med Turbo Hjul

1.799,00 DKK

Dansk producent og forhandler af THOLO By Jekas

Køb et trimmebord så  du har en god og stabil arbejds højde og at din hund står 100 % sikkert. Det gør at arbejdet er let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.

 

 

Trimi med Turbo Hjul – Trimmebord og Groomingbord

Trimi Trimmebord og Groomingbord Tholo By jekas,hvor kvalitet er i fokus  gå til din forhandler Jekas.dk.  Gør at du har en god og stabil arbejdes højde og at din hund står 100 % sikkert. Det gør at arbejdet er let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs. Trimi er et af de mest solgte modeller hos

For at lette arbejdet, når din hund eller kat skal børstes, er det en god idé at købe et trimmebord. Står du og skal du have bordet med hjul? Har du fået en ny hvalp eller kattekilling, så er det vigtigt fra starten at tilvænne den til at stå på trimme bordet!  Trimmebordet vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling. Vil du gerne se andre modeller af vores trimmeborde, kan du se dem her. 

Team Jekas anbefaler at du tænker over dit køb af et Groomingbord

Når du køber et trimmebord er det ofte, du som køber afvejer om der er behov for hjul eller ej. Når der så går et stykke tid og man bruger sit trimmebord mere og mere. Så er det ofte du står og fortryder, du ikke købet dit trimmebord med hjul.  Du har derfor kun den mulighed  at sælge det gamle trimmebord, i den blå avis og købe et nyt med hjul. Fortvivl ikke – det er der lavet en løsning på

Hos Tholo By Jekas er et Trimmebord et arbejdsredskab 

  • Model: TRIMI
  • Højde: 80 cm
  • Bordplade: 75 x 50 cm
  • Med Gummi belægning
  • M/ Turbohjul
  • Ben: Forkromede har den optimale holdbarhed
  • Til små racer og mindre racer

Hvorfor vælge THOLO Danmark Trimmebord hos Jekas

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål.  Du kan følge jekas Hund & Kat  på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at tagge @jekashundogkat på Instagram.

Vægt 25 kg
Vaelg-Vælg en variant

Trimi 80cm m/turbo hjul

Dyregruppe

Hund, Kat

Mærke

Tholo By Jekas

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trimi med Turbo Hjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen