Trimmebord Grande - Tholo By jekas - Trimmeborde - Dansk Design
Trimmebord Grande - Tholo By jekasTrimmebord Grande - Tholo By jekas

Trimmebord Grande

1.899,00 DKK2.799,00 DKK

Trimmebord 100 % Dansk 

Dansk brand produceret og forhandlet Tholo By Jekas ” Højde:  80 cm  – Bordplade med gummibelægning : 110 x 60 cm –  Perfekt til  trimning i hjemmet  eller på udstillinger. Trimmebordet kan her fås i standard højde 80 cm eller i Low modellen 55  cm.

Ryd

Trimmebord Grande Tholo By jekas –  Standard 80 cm eller Low 55 cm

Trimmebord Grande Tholo By jekas  Trimmeborde eller Grande Low til store hunde kan købes hos jekas.dk – gør arbejdet let, når din hund / kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.For at lette arbejdet, når hunden skal børstes, er det en virkelig god idé at købe et trimmebord. Dette trimmeborde er kendt for stabilitet og holdbarhed. Vi har et der passer til dig  og din hund eller kat.  Skal du have bordet med hjul?

Er du i tvivl om hvilken model du bør vælge, er du altid velkommen til at ringe. Har du fået en ny hvalp/ killing , så er det vigtigt fra starten at tilvænne den til at stå på bordet! Det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden og katten mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling.  Vil du se andre variationer af trimmeborde i god klassisk design og kvalitet, så kan du se mere  her

 Trimmeborde Grande H: 80 cm – Plade: 110 x 60 cm

  • Højde: Grande  80 cm høj
  • Højde: Grande Low 55 cm høj
  • Bordplade: 110 x 60 cm
  • Med Gummi belægning
  • Til meget store racer f.eks. Newfoundlænder.
  • Low er til store hunde
  • Grands standard til mellemstore hunde

Elektrisk Trimmebord til store hunde.

Trimmebordet er fantastisk enkelt og let at betjene, det kan gå fra 21 cm og op til 100 cm  – Det rummelige bord areal,   lave højde, er perfekt til alle størrelser Hunde. med dette bord undgår du at belaste ryg og dine muskler. Det er let at finde den rette arbejdeshøjde og dit bord bliver til et arbejdsredskab. Du kan kigge med lige her og blive inspireret.

Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmebord hos Jekas

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål.  Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag #jekashundogkat på Instagram.

Vægt 15 kg
Vælg en variant

Grande 80cm, Grande 80cm m/ Rally hjul 200mm, Grande 80cm m/ Turbo hjul, Grande Low 55cm, Grande Low 55cm m/Rally hjul 200mm, Grande Low 55cm m/Turbo hjul

Dyregruppe

Hund

Mærke

Tholo Trimmeborde

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trimmebord Grande”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen