Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Trolly Rally Transport

1.499,00 DKK

Tholo By Jekas Trolly justerbar

Store Lufthjul  160 mm   –  Let og ubesværet  kan denne vogn transportere dit hundebur og udstyr  igennem al slags terræn.  Jekas er producent og forhandler af Tholo Danmark Trimmeborde.

 

Beskrivelse

Trolly Rally Transport  justerbar – Tholo By jekas

Trolly Rally Transport justerbar –  Tholo By Jekas jekas er producent og forhandler af denne fine Rally vogn. Der en oplagt  mulighed der kan køre i alle terræn.   De store luft hjul giver en optimal mulighed for at kunne køre igennem, de udfordringer du kan møde på din vej.

Denne transport  Dansk design og kendt Dansk brand, Tholo  Trolly Rally vognen,  kan tilpasses sådan dit bur kan stå  på vognen. Det gør det let for dig at  komme frem og  du kan på en hurtig og enkel måde.

Transpotere bur med hund og grej , lige derhen hvor du ønsker det. Du sparer dine arm kræfter og du har overskud til andre gøremål.  Rally Vogn transport gør det muligt at have hund og hundebur i trådnet på vognen. Vognen tilpasses til den størrelse bur du har. Vil du se andre muligheder for trimmeborde og transport  kan du se det her.

Transport med Justerbar  Rally Vogn  se her

  • store lufthjul: 160 mm
  • Min. længde: 62 cm
  • Max. længde: 107 cm
  • Min. bredde: 45 cm
  • Max. bredde: 70 cm

Elektrtisk Dog Trolly vogn køb hos jekas

jekas har en Elektrisk  DOG  Trolly Rally vogn med lufthjul, du slipper for at trække, skubbe og mase for at komme frem. Med denne vogn kan du uden problemer komme frem uanset hvor langt du skal gå eller hvor bakket terræn du skal igennem. Den elektriske Elektriske Terrængående vogn  med motor, slip for at løfte, skubbe og slæbe. Slip for besværet med at få tingene frem til målet. Ganske enkelt den er fantastisk at køre hundebur med hund og grej frem og tilbage til udstillingen.

Hvorfor vælge  Trimmebord fra Tholo By Jekas

Husk på at vi altid er klar til at hjæle, hvis du har spørgsmål  kan du altid kontakt os Her eller du kan ringe til os.  Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram.

 

Yderligere information

Vægt 8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trolly Rally Transport”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0