Uldmonster kattelegetøj på 7 cm med ass. farver og med pels.
Uldmonster et hitUldmonster et hit

Uldmonster et hit

29,00 kr.

En sjovt Pels monster

Uldmonster kattelegetøj på 7 cm med ass. farver og med pels. De små monstre er lette som fjer og din kat vil elske at kunne lege fangeleg og se monstret suser hen over gulvet.

 

Varenummer (SKU): 787.7202 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Uldmonster et hit – Kattelegetøj 7 cm

Uldmonster et hit når det gælder kattelegetøj på 7 cm med ass. farver og med pels. De små monstre er lette som fjer og din kat vil elske at kunne lege fangeleg og se monsteret suser hen over gulvet. Når din kat puffer til den. En kat elsker at lege og med dette super sjove  og farverige Uldmonster. Det er  kattelegetøj på 7 cm og jekas.dk har også det der hitter i naturlegetøj. Bliver din kat som en killing og vil bare lege med uldmonstret.

Kattelegetøj er mange ting og nogle siger katte er blinde, men de elsker farverige ting.  Der er mange grunde til at give en kat kattelegetøj. Legetøj er med  til at din kat ikke keder sig. Det holder din kat beskæftiget når den er alene hjemme og på den måde får du en kat der trives og er glad.  Kattelegetøj  og aktiverings legetøj er med til at aktivere og animere din kat til leg. Du stimulere din kats naturlige jagt-instinkt med en catnip mus og forhindre dermed, den kommer til at kede sig. Kattelegetøj med catnip mus, baldrian og baldrianurt er altid et hit.

 

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen