Urine Finder Lampe

169,00 DKK

Urine Finder – Finder ‘gerningsstedet’

De fleste tror at de ved hvor problemet er, men ofte er der flere ‘gerningssteder’, som er usynlig for det menneskelige øje.

Urine Finde Lampe  Finder ‘gerningsstedet’

Urine Finder Lampe er en stor hjælp når du skal finde urin eller strinte steder i boligen. Det blotte øje kan ikke se det, men det kan denne Urine finder.

De fleste tror at de ved hvor problemet er, men ofte er der flere ‘gerningssteder’, som er usynlig for det menneskelige øje. Det er vigtigt at bruge Urine Finder lLampe til at afsløre alle gerningssteder.Mørklæg rummet for at kunne se ‘gerningsstederne’ – se rundt på gulvet, langs fodlisterne og i møblerne. Urinkrystallerne vil fluorseer i en svag gul/grøn farve. Vær opmærksom på at rengørings midler kan afsætte spor som fluorescere i en svag blå/hvid farve.

Urine Finde Lampe er must have

Det er ikke altid vi, som hunde- eller katte ejere, ser at vores kæledyr har haft et lille “uheld”. Nogle gange opdager vi det, som følge af en ubehagelig lugt. Det kan dog være en udfordring at finde frem til det sted hvor “uheldet” har været, da de fleste urinpletter er usynlige for det blotte øje. Medmindre du kan finde og afhjælpe urine, vil lugten være et vedvarende problem.

  • Urine Finder™ er en holdbar sort uv aluminiums lygte
  • Urine Finder™ er det ideelle værktøj til at identificere urinpletter.
  • Urine Finder™ får urinsyren til at fluorescere, sådan at den er nem at se.
  • Bruger 3 – AAA batterier (ikke inkluderet).
  • Vi anbefaler miljøvenlige genopladelige batterier

Urine Off  Kat tager alle lugt gener

Alle katte ejere har på et tidspunkt oplevet at deres kat har haft et lille “uheld” enten under en køretur, i sofaen, i sengen eller i transport kassen. Det kan være din killing har et lille uheld eller den voksne Kat , der vil markere sit territorium. Måske  er sket forandringer, eller  katten er syg – muligvis er kommet et nyt kæledyr i huset. Uanset hvad er kattens urin, en af 📍de vanskeligste væsker at fjerne. Fordi  den er så koncentreret og det kan ødelægge gulve og møbler i løbet af kort tid.

Desuden kan lugten være meget svær at fjerne fra tekstiler – men ikke med Urine Off . Katte rum eller hankatte huset, hvor lugten kan være stammer fra. I vores hankatte hus er der igen lugt, takket være Urine Off,  du kan ikke lugte Urin efter at have brugt produktet.  Vi kan varmt anbefale det – det er absolut det bedste produkt på markedet

Vægt 0.6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urine Finder Lampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen