Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Urine Off Hund

Fra: 69,00 DKK

Urine Off til Hunde – Det virker – urinstenene er det der giver lugten og det er dem Urine Off slår i stykker.  Dermed  fjerner  urine Off  – lugt gener pletter på samme tid!

Ryd

Beskrivelse

Urine Off  Hund

Urine Off Hunde – Alle der har hund –  har på et tidspunkt oplevet at deres hvalp eller hund har haft et  “uheld” enten under en køretur,  i sengen eller bare fordi den er glad for at se nogle den kender. Det kan være din hvalp eller hund  har haft et uheld. Måske vil den bare markere sit territorium.  Nogle reagere på forandringer og  muligvis er der  kommet en ny pelsven i huset. Uanset hvad er hundens urin, en af ​​de vanskeligste væsker at fjerne. Fordi  den er så koncentreret og det kan ødelægge gulve og møbler i løbet af kort tid.  Desuden kan lugten være meget svær at fjerne fra tekstiler – men ikke med Urine Off . Hvalperum eller hundehuset  hvor lugten kan være stam.  Hos vores familie hundes hundehus, er der igen lugt, takket være Urine Off,  du kan ikke lugte Urin efter at have brugt produktet.  Vi kan varmt anbefale det – det er absolut det bedste produkt på markedet.

Urine OFF – absolut det bedste på markedet

Oplever du –  at du kan lugte der lugter af urin! og kan du ikke lokalicere stedet?  Så er det en god ide at du køber, en led Urine Finder Lampe  Så kan du let lokalisere lige præcis det sted hvor problemet er.

Det er derfor særdeles vigtigt at fjerne lugt og enzymer i urinen, ellers risikerer du at din pelsven er urenlig på samme sted igen. Og det er her Urine Off® kommer ind i billedet; Urine Off® er det eneste produkt der ikke kun fjerner urinlugt og urinpletter men det også nedbryder urinstenene, som er den primære udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off® er ikke en parfume eller cover-up

 

  • Urine Off® virker fordi det Indeholder feromon blokering
  • Fjerner urinpletter – selv gamle pletter!
  • Er sikker at bruge I nærheden af kæledyr og mennesker.
  • ved brug af led lys lampen,  kan finde de steder din kat har strintet eller tisset
  • Find Urine med Urine lampe

 

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Variantv2

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urine Off Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0