Urne et værdig farvel med Happy House Mindekollektion - til et evigt minde
Urne et værdig farvel Sofus fra Happy House mindekollektionUrne et værdig farvel Sofus fra Happy House mindekollektion

Urne et sidste farvel

389,00 DKK

Urne et værdig farvel 

En smuk Urne fra Happy House – At sige farvel til vores personnel er ofte meget følelsesladet. vores mindekollektion fra Happy House er specielt designet til at skabe smukke minder for vores pels børn.

 

 

Urne et værdig farvel fra Happy House

Urne et værdig farvel.  En smuk urne i den flotte kollektion fra Happy House. Som altid når det er dette brand,er der kælet for detaljer og det sammen med de smukke materialer. Giver et færdigt og unikt  look på urnen.Her en smuk urne til at opbevare asken fra dit kæledyr og du kan have denne urne til at stå fremme. Den kan stå på en kamin eller på din reol.  Du kan have urnen fremme eller du kan grave den ned. Uanset hvad kan du mindes og besøge det specielle sted i haven. Du kan se Her. 

Du kan have urnen til at stå på en hylde sammen  med en smuk billedramme Hjerte fra Happy House eller  en smuk ramme med engle vinger Det vil se flot ud og du vil have et unikt sted at mindes dit kæledyr. Vi  kan vælge at have urnen stående fremme , eller vi kan grav den ned. på den måde kan du besøg dit kæledyr lige så tit du har brug for det

Happy House en  kollektion af gravsten, mindesten, billedrammer og urner, til kæledyr. Hver eneste er smukt dekoreret og med gennemførte detaljer. Den er med en smuk tekst  “Forever in our hearts” På toppen sidder en hund og “passer på”

  • Mål: L:14,5 x på det tykkeste sted:14,5 x Højde  32,7 cm
  • Beige
  • Urne kan indeholde 2,4 liter aske

Et unikt udvalg fra en smuk kollektion.

Jekashundogkat.dk har udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en muk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindesten fra Happy House, er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.

Urne et værdig farvel.

Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her. 

Vægt 2.2 kg
Farve

Beige

Dyregruppe

Hund

Funktion

Mindekollektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urne et sidste farvel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen