Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Urne Happy House et Evigt Minde

429,00 DKK

Urne fra Happy House 

Her er en urne til et værdig farvel. Farven er smuk grå og har en glaseret og blank overflade. Med den smukke og majestætisk Vovse og et symbolsk hjerte med tekst.

 

Beskrivelse

Urne Happy House et Evigt Minde

Urne Happy House Et evigt minde til  Hunde  En super smuk urne i den flotte kollektion fra Happy House. Som altid når det er dette brand,er der kælet for detaljer og det sammen med de smukke materialer. Giver et færdigt og unikt  look på urnen.Her en smuk urne til at opbevare asken fra dit kæledyr og du kan have denne urne til at stå fremme. Den kan stå på en kamin eller på din reol. . Du kan have urnen fremme eller du kan grave den ned. Uanset hvad kan du mindes og besøge det specielle sted i haven. Du kan se Her. 

Du kan have urnen til at stå på en hylde sammen  med en smuk billedramme Hjerte fra Happy House eller  en smuk ramme med engle vinger Det vil se flot ud og du vil have et unikt sted at mindes dit kæledyr.

Happy House en  kollektion af gravsten, mindesten, billedrammer og urner, til kæledyr. Hver eneste er smukt dekoreret og med gennemførte detaljer. Den er med en smuk tekst  “Forever in our hearts” På toppen sidder en hund og “passer på”

  • Mål: B::14,5 x B:14,5 x H:32,7 cm
  • Keramik: grå
  • Urne kan indeholde 2,4 Liter Aske

Et unikt udvalg fra en smuk kollektion.

Jekas.dk har udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en muk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindesten fra Happy House, er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.

Giv din hund et værdig farvel.

Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her. 

Yderligere information

Vægt 3 kg
FarveBD

DyrDB

MærkevDB

MaterialeDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urne Happy House et Evigt Minde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0