vægkrads-trixie.jpg

Vægkrads Trixie

72,00 DKK99,00 DKK

Undgå din kat Kradser på din væg

Vægkrads når din kat skal forkæles og du vil undgå den hvæsser klør på din væg.

Ryd
Varenummer (SKU): TX43171 Kategori: Tags: , , , ,

Vægkrads Trixie

Vægkrads Trixie når din kat skal forkæles. Du finder den i 2 størrelser samt i Natur sisal og Grå sisal. Når der er kat i hjemmet vil katte ejeren gerne undgå der hvæsses klør i møbler og tapet. Derfor er det vigtigt  at katten har mulighed for at gøre det i et kradsetræ eller på en væg krads. Er der lidt med plads er væg kan væg krads være en god løsning.

  • sisaltæppe
  • til ophæng eller gulvet

Fås i flere størrelser

  • A:  11  × 60 cm
  • B:  17 x  70 cm
Kradsetræ generelt

Kradsetræ generelt er fra Nobby, Pets, og Trixie. her har jekashundogkat.dk et udvalg, der nøje er udvalgt ud fra funktionalitet og kvalitet. Du kan se vores udvalg Her.  Kradsetræer general  fås i mange forskellige størrelser, varianter og designs.  Vi har et  sortiment, hvor mærker billige kradsetræer fra Nobby, Ebi, Pet Rebels og Trixie indgår. Det har været vores ambition at sammensætte et bredt sortiment, således du finder det, der passer til dit hjem. Et kradsetræ, måske et væghængt kradsetræ eller kradsemiljø er noget for din kats trivsel i hverdagen. Med et væghængt kradsetræ vil du opleve, at din kat får sit eget sted at være, og hvor den kan slappe af. På samme tid vil den kunne hvæsse kløer i søjler på di kradsemiljø,  fremfor dine møbler eller andre uheldige steder.

Team Jekas

 Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende en mail Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Vægt N/A
Højde

60 x 11 cm, 70 x 17 cm

Farve

Grå, Natur

Dyr

Kat

Mærke

Trixie

Størrelse

M

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vægkrads Trixie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen